5000 BBQ-pakketten van de Keurslagers

attachment-001_food-image-VLS10777I01

ALMERE - Op het popfestival Almerezand, zaterdag 23 augustus, was de Vereniging van Keurslagers aanwezig om voor 5000 mensen een barbecuepakket te verzorgen.

ALMERE - Op het popfestival Almerezand, zaterdag 23 augustus, was de Vereniging van Keurslagers aanwezig om voor 5000 mensen een barbecuepakket te verzorgen.

De Keurslagers hadden 2500 bonnen voor deze pakketten vooraf verspreid onder vooral leden van de Keurslager Club. Onder de 12.000 leden van deze club zijn ook toegangs- en bbq-kaarten verloot. Die clubleden ontvangen regelmatig per e-mail informatie over nieuwe recepten en worden als eersten geïnformeerd over acties en aanbiedingen.

De pakketten werden samengesteld bij Keurslager Vedder te Almere. De bezoekers kregen voor €13,- een gegaard setje compleet; naast vleesproducten was er een bakje salade, dipsaus en een drankje toegevoegd. Er waren 55 mensen ingezet, zodat de festivalbezoekers op een vlotte wijze bediend konden worden. Ruud Bakker, directeur van de Keurslagers, zegt dat zijn vereniging op dit popfestival, bezocht door 35.000 mensen, vooral de wat jongere consument wilde bereiken. De deelname aan het zandfestival vormde de afronding van de bbq-campagne van de Keurslagers.

Foto’s: Vereniging van Keurslagers

Tekst: Harrie Leijten

Lees ook
Vleesbranche in de media – Week 18

Vleesbranche in de media – Week 18

Kevin van der Veen opent eigen slagerij, BBQ-trends en jubileum Maastrichtse slagerij Renkens. Wat kwam er deze week over de vleesbranche voorbij in andere media?

‘Ik kies voor een hoog niveau vlees en smaken’

‘Ik kies voor een hoog niveau vlees en smaken’

We zijn inmiddels wel gewend aan de BBQ 2.0. Kleinere hapjes en liflafjes blijven in trek, maar ook mooie grote stukken vlees winnen aan populariteit. Veel consumenten kiezen voor vleesproducten van uitstekende kwaliteit – en die kan de slager als geen ander leveren. Dit is het eerste deel van deze rondvraag met Piet Habets van Slager traiteur...

Ibizaburgers en voorjaarskippetjes

Ibizaburgers en voorjaarskippetjes

Voor de barbecue-editie van Vleesmagazine maakte meesterslager Hans de Goeij een pittige Ibizaburger en een gevuld voorjaarskippetje. Beide gerechten kunnen ook in de oven worden bereid.