Evenementen
Food Technology 2021

Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Horecava 2022

Horecava 2022

Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 vindt de Horecava plaats in de RAI in Amsterdam. Hierbij worden leveranciers en fabrikanten meegenomen in de wereld van foodretail en foodservice.

Webwinkel Vakdagen 2022

Op 26 en 27 januari 2022 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de jaarbeurs van Utrecht. De Webwinkel Vakdagen zijn een ontmoetingsplatform voor de hele e-commerce branche.

Intergastra 2022

Van zaterdag 5 tot woensdag 9 februari 2022 vindt Intergastra plaats in Stuttgart. Op dit event worden exposanten en bezoekers met een overvloed aan inspiratie geconfronteerd.

Horecabeurs Goes 2022

Op 14 en 15 maart 2022 vindt de horecabeurs van het Zuidwesten plaats in Goes. De beurs is voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme.

Vakbeurs Empack 2022

Op 5, 6 en 7 april 2022 vindt Empack voor de eerste keer in de evenementenhal in Gorinchem plaats. Empack is de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.

Skills The Finals

Skills The Finals

Skills The Finals is een evenement voor vakwedstrijden. Ongeveer 1000 finalisten van Skills Talents (vmbo) en Skils Heroes (mbo) nemen het 2 dagen tegen elkaar op om Nederlands Kampioen te worden in hun vakgebied.

PLMA World of Private Label 2022

PLMA brengt retailers, groothandelaren en private label-professionals bij elkaar om nieuwe producten te vinden, te netwerken en inspiratie op te doen

Gastvrij Rottterdam 2022

Op 19 t/m 21 september 2022 vindt de vakbeurs voor horecaprofessionals weer plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs staat in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

Op 26 en 27 september vindt de grootste versbeurs van Nederland in Houten plaats. De beurs is bedoeld voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en meer.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 7 | november 2021
Vleesmagazine Editie 7 | november 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is wild. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Slavakto 2022

3 oktober 2022 - 4 oktober 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

HorecaEventt 2022

7 februari 2022 - 9 februari 2022

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea