Evenementen
Cursus allergenen management (regio Breda)

Cursus allergenen management (regio Breda)

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.

Horecava 2023

Horecava 2023

Van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023 vindt de Horecava plaats in de RAI in Amsterdam. Hierbij worden leveranciers en fabrikanten meegenomen in de wereld van foodretail en foodservice.

Sirha Lyon 2023

Sirha Lyon keert terug van donderdag 19 tot en met maandag 23 januari 2023: vijf topdagen voor de business, met talloze nieuwigheden en meer dan ooit afgestemd op de veranderingen in de wereld van de voeding en de horeca.

Meat Attraction Madrid

Meat Attraction Madrid

6 t/m 8 maart wordt in Madrid Meat Attraction 2023 georganiseerd door IFEMA en ANICE.

Empack en Packaging Innovations 2023

Empack en Packaging Innovations 2023

Packaging Innovations vindt in 2023 gelijktijdig plaats met Empack. Op 5 en 6 april vinden beide verpakkingsbeurzen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Intergastra 2024

Van zaterdag 3 tot woensdag 7 februari 2024 vindt Intergastra plaats in Stuttgart. Deze Duitse vakbeurs voor de horeca en gastronomie biedt veel inspiratie, nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van gastronomie.

IFFA 2025

IFFA 2025

Van 3 tot en met 8 mei 2025 organiseert Messe Frankfurt IFFA 2025. Op deze internationale vakbeurs voor de vleesindustrie komen iedere drie jaar industrie, handel en slagers bijeen in Frankfurt.

BBB Maastricht 2022

BBB Maastricht 2022

De Horecavakbeurs BBB Maastricht verwelkomt vertegenwoordigers uit alle horecasegmeneten. Horecavakgenoten ontmoeten elkaar en waardevolle verbindingen worden gecreëerd.

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

Ben jij op zoek naar een opleiding in food? Op 12 oktober organiseert SVO Vakopleiding food een open avond op locatie Groningen.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 7 | november 2022
Vleesmagazine Editie 7 | november 2022

Het thema van Vleesmagazine 7 is apparatuur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea