Evenementen
IFFA 2022
Van 14 t/m 19 mei 2022 vindt IFFA 2022 plaats in Frankfurt. Op deze internationale vakbeurs voor de vleesindustrie komen iedere drie jaar industrie, handel en slagers bijeen.
PLMA World of Private Label 2022
PLMA brengt retailers, groothandelaren en private label-professionals bij elkaar om nieuwe producten te vinden, te netwerken en inspiratie op te doen
Open dag SVO vakopleiding food juni 2022
Op 22 juni organiseren verschillende locaties van SVO Vakopleiding food een open avond. Ben jij op zoek naar een opleiding in food? Bezoek dan de open avond van de locaties Eindhoven, Groningen, Heerhugowaard, Houten, Rijswijk, Rotterdam en Zwolle.
Webwinkel Vakdagen 2022
Op 29 en 30 juni 2022 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de jaarbeurs van Utrecht. De Webwinkel Vakdagen zijn een ontmoetingsplatform voor de hele e-commerce branche.
Cursus Vleestechnologie
Van 100% dierlijk vlees tot 100% plantaardig of een hybride product: wat hebben ze gemeen? Wil je jezelf verder ontwikkelen en meer technologische kennis verkrijgen dan is deze cursus bij uitstek geschikt.
Keuring Lekkerste Bal Gehakt
De bal gehakt is een populair product in de slagerij. Daarom organiseert Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) jaarlijks de vakwedstrijd de Lekkerste Bal Gehakt. Slagers die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie kunnen hun bal gehakt inzenden en deze wordt dan gekeurd door een vakjury.
Gastvrij Rottterdam 2022
Op 19 t/m 21 september 2022 vindt de vakbeurs voor horecaprofessionals weer plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs staat in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.
Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022
Op 26 en 27 september vindt de grootste versbeurs van Nederland in Houten plaats. De beurs is bedoeld voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en meer.
Slavakto 2022
Op 4 en 5 oktober 2022 vindt de Slavakto weer plaats. Het thema van de slagersbeurs is bekend: ‘De wereld aan je voeten. Voor de slagers van nu en later'.
Horecava 2023
Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 vindt de Horecava plaats in de RAI in Amsterdam. Hierbij worden leveranciers en fabrikanten meegenomen in de wereld van foodretail en foodservice.
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 2 | april 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder