Evenementen
Cursus Vleestechnologie

Cursus Vleestechnologie

Van 100% dierlijk vlees tot 100% plantaardig of een hybride product: wat hebben ze gemeen? Wil je jezelf verder ontwikkelen en meer technologische kennis verkrijgen dan is deze cursus bij uitstek geschikt.

Keuring Lekkerste Bal Gehakt

Keuring Lekkerste Bal Gehakt

De bal gehakt is een populair product in de slagerij. Daarom organiseert Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) jaarlijks de vakwedstrijd de Lekkerste Bal Gehakt. Slagers die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie kunnen hun bal gehakt inzenden en deze wordt dan gekeurd door een vakjury.

Gastvrij Rottterdam 2022

Op 19 t/m 21 september 2022 vindt de vakbeurs voor horecaprofessionals weer plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs staat in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

Op 26 en 27 september vindt de grootste versbeurs van Nederland in Houten plaats. De beurs is bedoeld voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en meer.

Slavakto 2022

Slavakto 2022

Op 4 en 5 oktober 2022 vindt de Slavakto weer plaats. Het thema van de slagersbeurs is bekend: ‘De wereld aan je voeten. Voor de slagers van nu en later'.

Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Gastropedia en Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseren in samenwerking met de WBQA het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ. De eerste editie van deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 oktober 2022 in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Cursus allergenen management (regio Breda)

Cursus allergenen management (regio Breda)

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2022
Vleesmagazine Editie 4 | juni 2022

Het thema van Vleesmagazine 4 is koeling & interieur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Horecava 2023

9 januari 2023 - 12 januari 2023

Lees meer

Intergastra 2024

3 februari 2024 - 7 februari 2024

Lees meer

IFFA 2025

3 mei 2025 - 8 mei 2025

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea