Evenementen

Intrafood

Intrafood is de vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Op 27 en 28 oktober 2021 vindt de beurs plaats in Kortrijk, België.

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Cursus Levensmiddelenchemie

Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen?

Food Technology 2021

Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Horecava 2022

Horecava 2022

De Horecava is 4 dagen lang alles over eten, drinken en buitenhuis slapen. Horecava biedt een podium voor de foodservice industrie. Van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari 2022 is een de Amsterdam RAI een breed scala van leveranciers en fabrikanten, een theaterprogramma en sprekers te vinden.

Skills The Finals

Skills The Finals

Skills The Finals is een evenement voor vakwedstrijden. Ongeveer 1000 finalisten van Skills Talents (vmbo) en Skils Heroes (mbo) nemen het 2 dagen tegen elkaar op om Nederlands Kampioen te worden in hun vakgebied.

Meat Expo & Taste of Tavola

Meat Expo & Taste of Tavola

Meat Expo is een vakbeurs voor de slager, traiteur en vleessector. De beurs is dit jaar van 26 t/m 29 september in Kortrijk Xpo, België. Gelijktijdig vinden ook de delicatessenbeurs Taste of Tavola en de bakkersbeurs Broodway plaats.

BBB Maastricht 2022

BBB Maastricht 2022

De Horecavakbeurs BBB Maastricht verwelkomt vertegenwoordigers uit alle horecasegmeneten. Horecavakgenoten ontmoeten elkaar en waardevolle verbindingen worden gecreëerd.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 6 | september 2021
Vleesmagazine Editie 6 | september 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is interieur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea