Evenementen
Empack en Packaging Innovations 2023
Packaging Innovations vindt in 2023 gelijktijdig plaats met Empack. Op 5 en 6 april vinden beide verpakkingsbeurzen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
Food Technology 2023
Dit jaar organiseren Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen voor de tweede keer Food Technology op woensdag 12 en donderdag 13 april 2023 in de Brabanthallen.
Worksafe en Maintenance Gorinchem
Van zondag 16 t/m dinsdag 18 april 2023 vinden de vakbeurzen Worksafe en Maintenance gelijktijdig plaats in Evenementenhal Gorinchem. Maintenance is gericht op industrieel onderhoud en asset management. Worksafe is gericht op een veilige en gezonde werkomgeving.
Interpack: Processing & Packaging
Van donderdag 4 tot woensdag 10 mei 2023 vindt Interpack plaats in Düsseldorf. Dit event voor de verwerkings- en verpakkingsindustrie presenteert nieuwe innovaties langs de hele waardeketen.
Online cursus darmgezondheid bij varkens en pluimvee
Deze Engelstalige cursus gaat in op de darmgezondheid van productiedieren en welke factoren hiervan op invloed zijn. Nieuwe inzichten en ontwikkelingen uit recent onderzoek zijn hier relevant.
World of Private Label International Trade Show 2023
De internationale beurs World of Private Label International Trade Show brengt retailers en fabrikanten samen om nieuwe contacten, producten en ideeën te vinden om private label programma’s tot een succes te maken.
Eiwitten van de toekomst
Deze cursus biedt inzicht in de beschikbaarheid, gebruiksmogelijkheden en acceptatie van alternatieve eiwitbronnen. Plantaardige eiwitten maar ook insecten en algen komen aan bod.
Cursus Summer School insecten als voedsel en veevoeder
In deze Summer School cursus van een week delen experts hun inzichten en kennis over toepassingen van insecten voor zowel food als feed, van productie tot en met consumptie. De cursus is in het Engels.
Summer School from farm to fork
In deze online Engelstalige Summer School gaan studenten kijken naar innovaties en trends in de agrifoodsector, waarbij er wordt gekeken naar de rol van dierlijke productie in kringlooplandbouw en voedselsystemen
Gastvrij Rotterdam
Gastvrij Rotterdam biedt professionals in de horeca een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Tijdens deze beurs kunnen bezoekers van 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs,...
Vleesmagazine Nieuwsbrief
Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.
InschrijvenVleesmagazine Editie 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Lees meerSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder