Adverteren in Vleesmagazine

Vleesmagazine is de multimediale nieuwsbron voor de totale vleessector, met 9 edities Vleesmagazine en 4 industriespecials per jaar. Daarnaast informeert en inspireert Vleesmagazine u dagelijks via Vleesmagazine.nl, social media en de Vleesmagazine Nieuwsbrief (1x per week).

Vleesmagazine richt zich op de totale vleessector, van slachter tot slager, met name op de ondernemers in de slagers- en vleessector. Naast branchenieuws en bedrijfsreportages komen alledaagse zaken (technologie, inrichting, personeelsbeleid, apparatuur, marktontwikkeling) aan bod waar een ondernemer mee te maken krijgt in de vleessector.

Print
Vleesmagazine verschijnt 9 x per jaar. De oplage van Vleesmagazine is 2.400 exemplaren.

Online
Op de website Vleesmagazine.nl wordt dagelijks nieuws gepubliceerd uit en over deze levendige branche. Daarnaast biedt de website dossiers met essentiële vakinformatie. Ons volledige archief is tevens toegankelijk voor abonnees van het magazine Vleesmagazine.  De nieuwssite en het magazine worden digitaal versterkt door de inzet van social media en de wekelijkse nieuwsbrief.

Advertentiemogelijkheden
Vleesmagazine biedt als multimediaal platform voor elke adverteerder een gepaste mediaoplossing in print, online of een combinatie hiervan. Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden die Vleesmagazine kan bieden? Neem dan contact op met onze salesafdeling voor meer informatie of voor het aanvragen van de tariefkaart.

Gjelt Douma (sales manager) | T: 06 46 75 14 67 | E: gjeltdouma@aleapublishers.nl
Marieke van Lagen (sales binnendienst) | T: 030 202 74 27 | E: mariekevanlagen@aleapublishers.nl

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Editie 1 2021
Editie 1 2021

In de eerste Vleesmagazine van 2021 staan keurslagers centraal. Liever online lezen? Dat kan hier!

Lees meer
Evenementen

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Webinar Belastingdienst over nieuwe EU btw-regels

20 april 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea