Twaalf slagerijen zijn beslist 'een omweg waard'

9 november 2015 Vleesmagazine

Ruim dertig slagerswinkels slapen vanavond letterlijk onder een sterrenhemel. Zij sleepten zojuist 1, 2 of 3 sterren binnen bij de uitreiking Slager met Ster. Op een deelnemersveld van 43 winkels betekent dit dat twaalf bedrijven geen ster kregen, maar zij zijn beslist het omrijden waard.

De twaalf slagers die een omweg waard zijn (in willekeurige volgorde):

  • Slagerij Wassink in Winterswijk: 'Puur ambachtelijk bedrijf met een keur aan kwaliteitsproducten en een prima uitstraling.'
  • Beverdam Keurslager in Rijssen: 'Zowel de ondernemers als de werknemers hebben een zeer open houding. Ook naar de consumenten toe is dit een pluspunt.'
  • Gelderblom Ermelo in Ermelo: 'Goede locatie, in een passage richting het centrum. Er is een breed assortiment, wat dus ook een brede doelgroep aanspreekt.'
  • Keurslagerij Hans Compeer in Papendrecht: 'De ondernemer weet goed hoe hij met zijn team verder wil groeien. Aandacht voor de medewerkers is van belang. Er staat een modern bedrijf met een modern machinepark.'
  • De Groene Weg Markthal Rotterdam in Rotterdam: 'De zaak is gevestigd op een unieke locatie. Een slager die uitbundig durft te presenteren.'
  • Van Wijk Keurslager in Nieuwkoop: 'De ondernemer weet waar hij aandacht aan moet besteden. Hij heeft een goed, modern assortiment passend bij het vestigingspunt en een enthousiast team.'
  • De Groene Weg Apeldoorn: 'Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Biologisch vlees van uitstekende kwaliteit. Personeel geeft graag uitleg over de herkomst.'
  • Keurslagerij Kees Burger in Egmond aan den Hoef: 'Bedrijf heeft een ambachtelijke uitstraling met een keurig verzorgd assortiment versproducten. Verder worden de bedrijven op een strakke verantwoorde manier geleid.'
  • Slagerij Pessers in Tilburg: 'De producten hebben een zeer ambachtelijke uitstraling en worden tegen scherpe prijzen aangeboden.'
  • Keurslagerij Frank van Gils in Oosterhout: 'In de namiddag starten de medewerkers opnieuw met grillen voor de klant met lekkere trek. De ondernemer is gemotiveerd om op termijn de zaak te verbouwen.'
  • Vleeshandel Kusters in Margraten: 'Hoge omzetsnelheid door onderscheidende bedrijfsformule. Gestructureerde bedrijfsvoering, waarbinnen iedere medewerker zijn verantwoordelijkheden kent.'

Altijd op de hoogte blijven?