Foodimpuls: 5 sterren-Parmaham voor Slager met Ster-winnaars

26 november 2015 Vleesmagazine

Onder het motto 'Sterren verdienen sterren' hebben Foodimpuls en de Italiaanse charcuteriespecialist Negroni een exclusieve 5 sterren-Parmaham uitgereikt aan Foodimpuls-klanten die tijdens Slager met Ster 2015-2016 zijn bekroond met één, twee of drie sterren.

'Wij zijn enorm trots op de uitzonderlijke prestatie die onze klanten hebben geleverd op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Een bekroning van één, twee of drie sterren tijdens Slager met Ster verdient volgens ons vijf sterren en daarom trakteren wij onze sterrenslagers op de 5 sterren-Parmaham van Negroni, die 24 maanden heeft gerijpt', aldus Wim Haarsma, algemeen directeur van Foodimpuls.

Passie voor het ambacht

Hij vervolgt: 'Sinds de start van de landelijke samenwerking tussen Booijman Foodimpuls, Haarsma Foodimpuls en Van de Ven Foodimpuls, gelooft Foodimpuls in de kracht van samen sterk. Leveranciers waar vakmanschap centraal staat, zoals Negroni, en versondernemers met passie voor het ambacht zijn hierin onmisbaar. Met elkaar kunnen we de consument bereiken en enthousiast maken voor het ambacht.'

Altijd op de hoogte blijven?