Jos Goebbels nieuwe COV- en VNV-voorzitter

13 augustus 2012 Tom van der Meer

ZOETERMEER - Jos Goebbels wordt uiterlijk 1 september 2009 de nieuwe voorzitter van de COV en de VNV. Hij volgt Wim van Pelt op, die met pensioen gaat.

ZOETERMEER - Jos Goebbels wordt uiterlijk 1 september 2009 de nieuwe voorzitter van de COV en de VNV. Hij volgt Wim van Pelt op, die met pensioen gaat.


Vanaf 1 juni wordt een begin gemaakt met de overdracht van de werkzaamheden. Jos Goebbels is nu nog directeur van de Bloembollenkeuringsdienst (BKD). Daarvoor was hij onder meer directeur Toezichtbeleid en Communicatie bij de VWA.


Hij heeft uitgebreide ervaring in de vleessector en zijn capaciteiten sluiten volgens de organisaties naadloos aan op het profiel dat voor de nieuwe voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) en de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV) is opgesteld.


De nieuwe voorzitter heeft behalve leidinggevende capaciteiten, ook een specialist op veterinair terrein en volksgezondheid. Ook heeft Goebbels een uitgebreid (inter)nationaal netwerk.


Lees ook:

COV gaat voorlichting vlees oppakken (11 februari 2009)

Van Pelt kondigt vertrek aan (6 februari 2009)

COV: 'Nederland zwaar gedupeerd' (19 januari 2009)


Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over de COV

Alle berichten over VNV

Altijd op de hoogte blijven?