Weer zes Parmaham-specialisten erbij

27 februari 2017

Nederland is weer zes Parmaham-specialisten rijker. Slagerij Bood in Heemstede, Slagerij Gelderblom in Rotterdam, Keurslagerij Warmenhoven in Wateringen, Van der Zande in Halsteren, Gilissen in Vlissingen en Valk Versmarkt in Voorschoten zijn op 20 en 21 februari verkozen tot Parmaham-specialist. Het totaal aantal specialisten in Nederland wordt daarmee 28.

Topzaken

Jacques van der Bend, vertegenwoordiger van het Consorzio in Nederland licht toe: “We hebben met een panel van vakmensen uit de markt, handel en pers moeilijke keuzes moeten maken vanwege het grote aantal topzaken die interesse hebben. We zoeken ondernemers met pure vakkennis, passie en enthousiasme voor het product. Zij worden uitgenodigd om Parmaham-specialist te worden.

Certificaat

De vertegenwoordigers van het Consorzio del Prosciutto di Parma in Nederland kwamen de nieuwe specialisten persoonlijk feliciteren. Ze overhandigden tijdens hun bezoek het certificaat van het Consorzio en brachten meteen het specialisten-logo in de winkel aan, zodat de bedrijven goed herkenbaar zijn voor de liefhebbers van het Italiaanse product. Deelnemers krijgen verder de beschikking over winkelmateriaal en worden betrokken bij speciale acties om de naamsbekendheid te ondersteunen.

Ook voor andere gerespecteerde speciaalzaken bestaat de mogelijkheid hiervoor uitgenodigd te worden.

Altijd op de hoogte blijven?