Weer twaalf nieuwe Parmaham-specialisten

25 november 2015

Nederland is weer twaalf Parmaham-specialisten rijker. Het Consorzio del Prosciutto di Parma in Italië heeft de winkels het kwaliteitszegel toegekend. De vertegenwoordigers van de Nederlandse afdeling van het consortium, Jacques van der Bend en Geert en Tine Rozema, trokken van 23 t/m 25 november door Nederland om de nieuwe Parmaham-specialisten het officiële kwaliteitszegel met de Kroon te overhandigen.

Uit de hele wereld waren circa honderd aanmeldingen binnengekomen bij het Italiaanse consorzio. Jacques van de Bend licht toe: “We hebben voor Nederland een keuze gemaakt uit winkels die zich onderscheiden door vakkennis en passie en ook het enthousiasme hebben om Parmaham uit te dragen. Wij ondersteunen hen bij het uitdragen van die passie.”

Gastrovino de Laak, Nijmegen

Op 25 november kreeg Gastrovino De Laak in Nijmegen bezoek van het consortium. De eigenaar van de delicatessenwinkel, Arno de Laak, nam alle bijbehorende promotiematerialen hartelijk in ontvangst. “Wij zijn trots nu Parmahamspecialist te zijn.” De ham krijgt plaats op een speciale standaard met het kroon-logo. Op de winkeldeur is tevens een sticker met de kroon aangebracht, zodat klanten al bij binnenkomst zien, dat er de echte Parmaham verkrijgbaar is. Aan de erkenning door het consortium is een winkelactie verbonden met bijbehorend reclamemateriaal.

Nieuwe Parmahamspecialisten

De elf andere nieuwe Parmahamspecialisten zijn: Slagerij Kingsalmarkt, Amstelveen; Spoelder, Laren; Oude Zuivelhuis, Haarlem; La Cucina, Oisterwijk; Wapenaar, Vlaardingen; Zwaard, De Lier; Kaashuis Jan de Bruijn, Den Haag; Poldervaart, Amsterdam; Elings, Wageningen; Rensink,Borne en Huuskes, Enschede.

  •  
  •  
  •  

Altijd op de hoogte blijven?