VWU biedt vleeswarentraining aan

13 augustus 2012 Edwin Rensen

PUTTEN – VWU VersGroep biedt een vleeswarentraining aan. Deze gratis training is samengesteld voor het zogeheten vleeswarenplan en het vergroten van de vleeswarenkennis.

PUTTEN – VWU VersGroep biedt een vleeswarentraining aan. Deze gratis training is bedoeld voor het vergroten van de vleeswarenkennis.

Sinds de introductie van het Vleeswarenplan in 2008 is volgens Wilma Verheij van VWU gebleken dat de vleeswarenverkoop een flinke impuls heeft gekregen. Met het Vleeswarenplan ontvangen deelnemende slagerijen diverse tips en adviezen om de consument het vakmanschap en specialisme te presenteren op het gebied van vleeswaren. Om dit goed in de winkels neer te zetten worden er onder andere prijskaarten en toonbank A4’s aangeleverd als communicatiemiddelen. Naast het belichten van de kwaliteiten van de slager als vakman, is een belangrijk doel de vleeswarenverkoop aanzienlijk te laten stijgen en de slager als vleeswarenspecialist te profileren.

Om hierin een maximaal resultaat te behalen, biedt VWU VersGroep sinds kort in samenwerking met SVO een vleeswarentraining. Meer informatie over de vleeswarentraining en het Vleeswarenplan is te verkrijgen via 0341-355401.

Altijd op de hoogte blijven?