Slager Beerens bij parlementaire barbecue

DEN HAAG - Slager Theo Beerens (l), deze week winnaar van de Spare Ribs Trophy, presenteert zijn spare ribs volgende week donderdag (30 juni) bij de jaarlijkse Binnenhof Barbecue.

DEN HAAG - Slager Theo Beerens (l), deze week winnaar van de Spare Ribs Trophy, presenteert zijn spare ribs volgende week donderdag (30 juni) bij de jaarlijkse Binnenhof Barbecue.

In politiek Den Haag wordt traditioneel het zomerreces ingeluid met de Binnenhof Barbecue. De organisatie hiervan is in handen van de Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE). 

Chef-kok Huub Oudshoorn is verantwoordelijk voor de culinaire invulling op de Binnenhof Barbecue en heeft de Eindhovense slager Beerens gevraagd hem te ondersteunen. 'Ik vind het een geweldige kans om het slagersvak te promoten. Het lijkt mij natuurlijk leuk om Mark Rutte onze spareribs te laten proeven. Hij is al eens in onze winkel geweest tijdens de gemeenteraadsverkiezing, dus het zou leuk zijn om hem weer bij mijn barbecue te mogen begroeten,' aldus Beerens.

Lees ook:
Slagerij Beerens wint Spare Ribs Trophy (21 juni 2011)

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
WBQA-NL en SBWN organiseren samen kampioenschap Culinair BBQ 2023

WBQA-NL en SBWN organiseren samen kampioenschap Culinair BBQ 2023

World Barbecue Association (WBQA-NL) en Stichting Barbecue Wedstrijd Nederland (SBWN) gaan samenwerken. De twee partijen organiseren in 2023 samen de kampioenschappen Culinair BBQ 2023.

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wildbarbecue

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wildbarbecue

Zaterdag 15 oktober vindt de eerste editie van het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wildbarbecue plaats in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Gastropedia en Stichting Nationaal Park De Hoge Veluwe organiseren het evenement samen met de World Barbecue Association.

KNS: ‘Sluiting slagerijen dreigt door hoge energieprijzen’

KNS: ‘Sluiting slagerijen dreigt door hoge energieprijzen’

Bijna 75% van de bij Koninklijke Nederlandse Slagers aangesloten slagers heeft last van extreem hoge energieprijzen, blijkt uit een ledenpeiling van KNS. De branchevereniging roept de overheid op om met een oplossing te komen.