Ron Blaauw reikt hoofdprijs Lekkerste Bal Gehakt uit

13 augustus 2012 Edwin Rensen

AMSTERDAM - Chef-kok Ron Blaauw reikt tijdens de VAS-beurs op dinsdag 2 november de hoofdprijs uit aan de slager(s) die de Lekkerste Bal Gehakt en de Lekkerste Gehaktvariant van Nederland maakt.

AMSTERDAM - Chef-kok Ron Blaauw reikt tijdens de VAS-beurs op dinsdag 2 november de hoofdprijs uit aan de slager(s) die de Lekkerste Bal Gehakt en de Lekkerste Gehaktvariant van Nederland maakt.

In deze vakwedstrijd van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) strijden slagers om de lekkerste bal gehakt of gehaktvariant. Tijdens de voorrondes was een aantal slager-finalisten al te zien bij de MADIWODO-show van Paul de Leeuw.

Ron Blaauw maakte  recentelijk zijn eigen recept voor een lekkere bal gehakt bekend bij RTL’s Sterrenchef. 'De slager moet zijn klanten hetzelfde bieden als wat ik mijn gasten serveer: een smaakvol, eerlijk product, dat bovendien mooi oogt. Het vlees moet ook altijd van een constante hoge kwaliteit zijn. Dat al die eigenschappen in één gehaktbal zitten, dat is een kunst,' aldus Blaauw.

Programma

De prijsuitreiking is onderdeel van de VAS-beurs, de jaarlijkse beurs voor slagerondernemer georganiseerd door de Vereniging Amsterdamse Slagers (VAS). De prijsuitreiking vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur in de Amstelborgh (Ballesterozaal), Borchlandweg 6-12, 1099 CT Amsterdam/ Duivendrecht.

Lees ook:
VAS-beurs: Amsterdamse gezelligheid (19 oktober 2010)
Veel animo voor 25e VAS-beurs (8 oktober 2010)
Finalisten Slagerij van het Jaar 2010 bekend (5 oktober 2010)
Slagersbeurs vol van activiteiten (25 juni 2010)
Nationale Slagers Vakwedstrijd legt lat hoog (31 mei 2010)
Slager Bezooijen opent 25e VAS-beurs (9 april 2010)
Slavakto en VAS tekenen overeenkomst (27 januari 2010)
VAS en Slavakto slaan handen ineen (15 december 2009)
Rien Bezooijen winnaar Slagerij van het Jaar 2009 (29 september 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over VAS


 

 

 

Altijd op de hoogte blijven?