Presentatie wijnen Schouten tijdens Slavakto

attachment-001_food-image-VLS11419I01

DEN HAAG – Schouten Wijn & Gedistilleerd import presenteert zich tijdens de komende Slavakto (28 tot en met 30 september 2009) met verschillende wijnen.

DEN HAAG – Schouten Wijn & Gedistilleerd import presenteert zich tijdens de komende Slavakto (28 tot en met 30 september 2009) met verschillende wijnen. 

‘Bodegas Santa Rufina is reeds door veel echte wijnliefhebbers ontdekt. Vandaar dat wij ons assortiment hebben uitgebreid met 3 nieuwe wijnen van deze producent in uitstekende prijs/kwaliteit verhouding,’ laat de importeur in een persbericht weten.

Ultimatum-rood is geproduceerd uit 100% Tempranillo druiven, komend van wijnstokken van 20-40 jaar oud en heeft maar liefst 24 maanden op Frans- en Amerikaans eiken vaten gerijpt. Deze factoren zijn duidelijk terug te vinden in de volle, fruitige en zachte romige smaak. In de neus vindt men zwarte bessen en rode bosvruchten. Aanbevolen bij rood vlees, wild en gerijpte kazen. De zachtdroge smaak van Ultimatum-wit komt van 100% Verdejo druiven die handmatig zijn geoogst van druivenstokken tussen de 20-40 jaar oud.  Aanbevolen bij vis, salades, kip, pasta en kruidige schotels. In Ultimatum-rosé proeft men heel duidelijk veel rood fruit met vooral de smaak van frambozen. ‘Heerlijk bij lamsvlees, wit vlees, kip, vis van de grill, pasta en Aziatische gerechten,’ aldus Schouten.

Voor inlichtingen: info@schoutenimport.nl

 

Meer over
Lees ook
NVV en LTO Varkenshouderij stappen uit landbouwcoalitie

NVV en LTO Varkenshouderij stappen uit landbouwcoalitie

NVV en LTO Varkenshouderij zijn uit de landbouwcoalitie zijn gestapt. NVV en LTO Varkenshouderij hebben hun deelname aan de landbouwcoalitie recentelijk geëvalueerd. Tijdens deze evaluatie zijn zij tot de conclusie gekomen dat de opvattingen in de coalitie te ver uiteen liggen om tot gezamenlijke resultaten te komen.Het oorspronkelijke doel om deel...

Groei Ierse voedingsmiddelenexport zet verder door

Groei Ierse voedingsmiddelenexport zet verder door

De Ierse voedingsmiddelenexport is in 2015 met 3 procent gegroeid en komt daarmee uit op een recordhoogte van € 10,8 miljard euro, zo blijkt uit de cijfers die de Irish Food Board 18 januari bekendmaakte. De voedingsmiddelenexport groeit voor het zesde opeenvolgende jaar. In de productgroep rundvlees is een kleine daling te zien van 1 procent.Gunstige...

Ierland wil meest duurzame rundveestapel van Europa krijgen

Ierland is de snelst groeiende economie in de westerse wereld. Een van de belangrijkste pijlers voor die groei is de landbouw en voedingsmiddelenindustrie. Stuwende kracht achter het succes is het nationale duurzaamheidsprogramma Origin Green. Een van de doelen van dit programma is de meest CO₂-efficiënte rundveestapel van Europa te krijgen. De eerste resultaten zijn bemoedigend.Zo bleek woensdagmiddag tijdens de presentatie van het Origin Green-duurzaamheidsprogramma van Bord Bia, de Irish Food Board. De bijeenkomst, in aanwezigheid van de Ierse minister president  Enda Kenny, vond plaats in de...