'Om eerlijk te zijn heb ik er niets aan veranderd. Ik heb iedereen thuis en in de straat ballen laten proeven en iedereen vond deze het lekkerst. Ja, dat was dezelfde als de afgelopen keren', aldus Jennifer Brouwer, die ook al een keer beslag legde op de derde plaats, tegenover een verslaggever van De Telegraaf. De winnares draaide een bal van puur rundvlees, terwijl haar moeder het gehakt van rundvlees met een beetje kalf speciaal door haar slager heeft laten draaien.
Markt van 1001 Smaken
Decor voor de Telegraaf Gouden Gehaktbal was de Markt van 1001 Smaken op het Amsterdamse Foodcenter. Juryleden waren keurmeesters van de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie onder leiding van John Bakker, samen met Theo Rensch, hoofd van de sterklas van het ROC Amsterdam, en Jan de Kreeke van de Haagse Hotelschool. Als juryvoorzitter trad Felix Wilbrink, culinair redacteur van De Telegraaf op.