Ishida Europe groeit door

attachment-001_food-image-1460482

Ishida Europe heeft meerdere verkoop- en servicemedewerkers aangetrokken, en daarnaast ook in een nieuwe demonstratieruimte voor klanten geïnvesteerd.

Het bedrijf meldt dat het momenteel een sterke vraag ervaart naar hun voltallige productassortiment, dat naast multiheadwegers en controlewegers ook traysealers, x-ray inspectiesystemen, sealtesters en bagmakers voor snacks omvat. Klanten zijn steeds vaker op zoek naar één enkele leverancier voor het ontwerpen en installeren van complete verpakkingslijnen. Om gerichte ondersteuning voor alle productreeksen te kunnen bieden heeft Ishida specifiek voor het aanbod van wegers en inspectiesystemen twee nieuwe managers aangesteld, respectievelijk Rob Bonsma en Joey Faes. Daarnaast heeft het bedrijf een aparte OEM-manager, Arno Wördemann, die verantwoordelijk is voor de coördinatie met externe machineleveranciers als onderdeel van Ishida's maatwerkdiensten op het gebied van verpakkingslijnen.


De projectmanagers van het bedrijf staan multinationale klanten tot dienst met het verstrekken van lokaalspecifieke ondersteuning in de Benelux-regio, terwijl Ishida's specialistische afdeling Line Solutions, in samenwerking met Meyn Food Processing Technology B.V., de ontwikkeling en installatie ondersteunt van volledig geïntegreerde verwerkings- en verpakkingsoplossingen voor verse kip.

Verder heeft het bedrijf drie nieuwe servicemonteurs aangesteld ten behoeve van de after sales ondersteuning. Naast een uitgebreide installatieservice biedt Ishida ook een groot aantal verschillende onderhoudscontracten, zodat klanten hun apparatuur in optimale staat kunnen onderhouden en een efficiënte, betrouwbare werking en minimale ongeplande productiestops kunnen handhaven.

In de nieuwe demonstratieruimte op het hoofdkantoor van Ishida Europe BV in Best zullen klanten de laatste innovaties van Ishida aan het werk kunnen zien en individuele lijntesten met hun producten kunnen uitvoeren. Ishida zal hier ook trainingscursussen aanbieden. De nieuwe faciliteit wordt in april geopend met een aantal speciale bezoekdagen voor klanten. 'De markt van de Benelux is voor ons heel belangrijk, en daarom investeren we aanhoudend in onze medewerkers, diensten en faciliteiten zodat we klanten de beste ervaring kunnen bieden,' aldus Theo de Koning, algemeen verkoopmanager bij Ishida Europe.


In België blijft Ishida ondersteunt door hun reeds lang bestaande agent BRN, dat een compleet gamma van verkoop- en ondersteunende diensten levert voor alle apparatuur van Ishida bij het ontwerpen van complete verpakkingslijn oplossingen.

Lees ook
Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Investeren: ja of nee?

Investeren: ja of nee?

Wanneer ik in ons bedrijf rondloop en ik zie wat er aan apparatuur aanwezig is, denk ik wel eens terug aan hoe de situatie was bij onze start 27 jaar geleden. Wij namen een moderne en goed ingerichte slagerij over, zoals het toen omschreven werd door de verkoper. ‘

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.