Portobello Chicken
Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Portobello Chicken.
Ingredienten
- 1000 gram Kippendijen (reepjes)
- 500 gram Roerbakgroente mix
- 120 gram Epos bistro kruidenolie French sensation (1005539)
- 16 Portobello’ s
Voorbereiding
Marineer de kipreepjes met Epos bistro kruidenolie French sensation. Gaar de gemarineerde kipreepjes 20 minuten op 160°C of kern 72°C in de combi steamer. Blancheer de groente en meng deze door de afgekoelde kipreepjes. Vul de portobello’ s met het geheel.
Consumentenadvies
Verwarm de portobello in een voorverwarmde oven van 190°C gedurende 13 minuten.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Vlees in de media | Week 12-2023
Minder steun voor de belasting op vlees, pilot veevoer op basis van plantaardige proteïne Proton en meer aandacht voor Texels schapenvlees. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Vlees in de media | Week 11-2023
De vleestaks komt weer om de hoek kijken, slachten is het minst leuke van veehouden en een voormalig vegetariër opent een slagerij. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen
Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.