Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
KLM schrapt vlees van menu

KLM schrapt vlees van menu

KLM schrapt vlees van het menu van de toeristenklasse tijdens vluchten. Dit laat de luchtvaartmaatschappij weten aan De Telegraaf. De maatregel is niet in het kader van bezuinigingen, maar is onderdeel van het thema verduurzamen binnen de maatschappij. In de toeristenklasse wordt momenteel bij vluchten binnen Europa al geen vlees meer aangeboden;...

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Als producent van vers vlees en vleesproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken.

Metamorfose voor Keurslagerij Van der Meer in Roelofarendsveen

Metamorfose voor Keurslagerij Van der Meer in Roelofarendsveen

Keurslagerij Van der Meer in Roelofarendsveen heeft een ware metamorfose ondergaan. De werkruimte is veel efficiënter ingericht. Voor de klanten is er meer winkelruimte ontstaan én meer zelfbediening. Hiermee willen de broers John, Marco en Patrick van der Meer echt knallen. “We bieden verse specialiteiten en gemaksproducten. Ons assortiment varieert...

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Besparing op de totale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en streven naar volledige recyclebaarheid blijft een actueel thema tussen retailers en toeleveranciers. Vooral de reductie van plastic krijgt hierin veel aandacht.

Essentiële stappen voor representatieve monstername

Essentiële stappen voor representatieve monstername

Voedingsmiddelenproducenten dragen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om voedselveiligheid. Betrouwbare monstername is hierin essentieel en kan ongewenste gevolgen van besmet voedsel voorkomen. Maar hoe garandeer je een representatief monster?

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021
Vleesmagazine Editie 5 | augustus 2021

Het thema is van dit nummer van Vleesmagazine is apparatuur. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer

Workshop zout- en suikerverlaging

5 oktober 2021 - 5 oktober 2021

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea