Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Tips voor het bakken van de perfecte steak!

Tips voor het bakken van de perfecte steak!

Er zijn verschillende meningen over de beste manier om een steak te bakken. Sommige chefs raden aan om boter te gebruiken, terwijl anderen juist olie aanbevelen. Daarnaast is er discussie over het gebruik van een antiaanbakpan of een stalen pan. Wil je een nieuwe koekenpan kopen? Dan is het handig om te weten wat de beste methode is, en waar je op moet...

Social media voor de slagerij: zo maak je er goed gebruik van

Social media voor de slagerij: zo maak je er goed gebruik van

Het is geen geheim dat social media marketing een krachtig instrument is voor bedrijven. Het gebruik ervan is echter niet voorbehouden aan grote bedrijven en ketens. Ook kleine bedrijven, zoals slagerijen, kunnen sociale media in hun voordeel gebruiken. Dit zijn zes social media tips voor slagers.

Portobello Chicken

Portobello Chicken

Epos inspireert de vleesspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Portobello Chicken. Ingredienten 1000 gram Kippendijen (reepjes) 500 gram Roerbakgroente mix 120 gram Epos bistro kruidenolie French sensation (1005539) 16 Portobello’ s Voorbereiding Marineer de kipreepjes met Epos bistro kruidenolie French...

‘Innovatief en superlekker’

‘Innovatief en superlekker’

Bij slagerij Erik Vis draait alles om ambacht en kwaliteit, met het beste vlees en superieure smaakmakers. Zoals bijvoorbeeld de Sliceable Sauces van Verstegen, een snijdbare saus die verkrijgbaar is in zeven verschillende smaken. “Innovatief, lekker en je kan er alle kanten mee op.”

Bieze Deli, Epos en heel veel creativiteit maken ‘t Landleven uniek

Bieze Deli, Epos en heel veel creativiteit maken ‘t Landleven uniek

Zeshonderd meter winkel in Bladel met vijftig meter toonbank. Slagerij en poelier ’t Landleven verkoopt alleen verse producten. De kwaliteit is hoger, en de prijs gelijk aan of lager dan die van de supermarkt. Puur ambacht. Daar passen Epos producten en Bieze Deli salades en sauzen perfect bij.

Vleesmagazine Nieuwsbrief

Niets missen van Vleesmagazine.nl? Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vleessector.

Inschrijven
Vleesmagazine Editie 1 | februari 2023
Vleesmagazine Editie 1 | februari 2023

Het thema van Vleesmagazine 1 is smaakmakers. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Lees meer
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vleesmagazine
Vleesmagazine

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 249,00 1e jaar met 25% korting excl. btw

Profiteer nu
Evenementen

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer
Vleesmagazine op Social

Social Logo Facebook Alea

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea

Social Logo Instagram Alea