Zwanenberg sluit tijdelijk haar vestiging in Almelo

zwanenberg2-560x306

Vanwege het stijgend aantal coronagevallen heeft Zwanenberg Food Group besloten haar productievestiging aan de Sluisweg in Almelo tien dagen te sluiten. Dit betekent dat de activiteiten tot maandag 16 november stilliggen.

Zoals bekend is de regio Twente een zogenaamde ‘hotspot’ voor corona. In lijn met deze ontwikkeling is het aantal coronagevallen in de locatie van Zwanenberg aan de Sluisweg in Almelo verder toegenomen. In verband hiermee heeft Zwanenberg Food Group besloten haar productievestiging aan de Sluisweg tien dagen te sluiten. Dit betekent dat de activiteiten tot maandag 16 november stilliggen.

Alle medewerkers getest

Sinds maart van dit jaar hanteert Zwanenberg in alle fabrieken een streng coronamaatregelenprotocol dat is gebaseerd op de RIVM-voorschriften. Gezien het beperkte aantal coronagevallen heeft dit tot medio oktober effectief gewerkt. De recente regionale ontwikkeling heeft de directie doen besluiten tweemaal alle medewerkers in samenspraak met de GGD te laten testen. Daarbij is vastgesteld dat onder de medewerkers, die overigens geen symptomen hadden, sprake is van een verhoogd aantal besmettingen.

Naar verwachting zal de tijdelijke sluiting beperkt leiden tot leveringsproblemen voor de klanten. De directie blijft in nauw contact staan met de GGD omtrent de verdere ontwikkelingen.

Lees ook:

 
Lees ook
MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

De detailhandel kampt met aanhoudend hoog ziekteverzuim. Dit in combinatie met de krappe arbeidsmarkt maakt preventie en verzuimbeleid belangrijker dan ooit.

Het huwelijksvermogensrecht

Het huwelijksvermogensrecht

Een wijziging in het huwelijksvermogensrecht levert bij ondernemers én juridische professionals nog veel onduidelijkheid op.

KVK-onderzoek naar starten eigen onderneming

KVK-onderzoek naar starten eigen onderneming

Een eigen bedrijf beginnen. Ruim 4 miljoen Nederlanders dromen ervan, maar toch gaat lang niet iedereen de uitdaging aan. Onzekerheid over de inkomsten is een van de belangrijkste redenen om te twijfelen. Eigen baas zijn is een reden om het wel te doen. Dat blijkt uit onderzoek van de Kamer van Koophandel (KVK).