Verstegen introduceert biologische kruiden
ROTTERDAM - Verstegen Spices & Sauces introduceert 24 verschillende soorten biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen voor de professionele markt.
ROTTERDAM - Verstegen Spices & Sauces introduceert 24 verschillende soorten biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen voor de professionele markt.
Verstegen introduceert de kruiden bewust in een tijd waarin aandacht voor de kwaliteit van eten steeds belangrijker wordt. Waarin ‘Slow Food’ een centralere plek krijgt. ‘En waarin er een groeiende behoefte is aan eerlijk en duurzaam eten,’ laat Verstegen in een persbericht weten. ‘Het assortiment sluit naadloos aan bij deze trends: biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen. Producten die staan voor kwaliteit, puur, eerlijkheid, authenticiteit en smaak.’
Verstegen zet hiermee het grootste assortiment biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen voor de professionele markt neer. Een assortiment waarmee kan worden ingespeeld op de nationaal en internationaal groeiende vraag naar biologische producten. Het voltallige assortiment is SKAL gecertificeerd. De producten hebben een prachtige kleurstelling en een volle smaakbeleving en zijn verpakt in handige transparante, vierkante strooibusjes met een onderscheidende ‘grasgroene’ dop.
Altijd op de hoogte blijven?
Meer over
Lees ook
After-december-dip
In mijn laatste column schreef ik dat ik zo kon genieten van de decembermaand, de voorbereidingen en de keuze van strategie. Binnen een mum van tijd was de decembermaand voorbij en zaten we met de familie vermoeid, maar voldaan aan ons eigen kerstdiner.
Het bijzondere vlees van varkenshouder Jaap Frerichs
Noem hem geen biologische varkenshouder. “Want dat ben ik niet”, zegt boer Jaap Frerichs resoluut. Frerichs houdt varkens op zijn eigen wijze. Dat houdt in: op een zo goed en gezond mogelijke manier met je dieren omgaan. Want alleen zo krijg je het beste stuk vlees, is zijn heilige overtuiging.
Smaakmakers in de worstmakerij
De meeste producten die we maken in de worstmakerij brengen we eerst op smaak met zout, peper, foelie en nootmuskaat. Dan zijn we al een heel eind. Door het gebruik van deze ‘basiskruiden’ zijn ze eigenlijk toegankelijk voor iedereen. Om meer of andere smaken te geven aan je worst of vleeswaren kun je verschillende dingen doen.