Top 3 artikelen Vleesmagazine februari 2024

6 maart 2024
De Slavakto gaat verder onder de vlag van Vakbeurs Foodspecialiteiten, tips voor het maken van spareribs en een reportage bij Slagerij Kaddour. Welke artikelen waren afgelopen maand populair bij onze lezers? De top 3 van februari 2024.

1. Slavakto voortaan onderdeel Vakbeurs Foodspecialiteiten

Stichting Slavakto en de Stichting Foodspecialiteiten Nederland slaan de handen ineen. De slagersbeurs Slavakto wordt onderdeel van de Vakbeurs Foodspecialiteiten waarmee slagers weer een jaarlijkse vakbeurs krijgen. De eerste gezamenlijke editie vindt plaats op 30 september en 1 oktober.

Naar het artikel

2. Vijf tips voor het maken van spareribs

Spareribs zijn een belangrijk product voor de slager. Niet voor niks organiseert Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) jaarlijks de Spareribs Trophy. In aanloop naar deze vakwedstrijd geeft slager Jan Nederhoed tips voor het maken van goede spareribs.

Naar het artikel

3. De groei van slagerij Kaddour

“Mensen met een grote en kleine portemonnee, moslims en niet-moslims, oude Amsterdammers en yuppen; bij Slagerij Kaddour puur & eerlijk vlees komt de hele wereld over de vloer. Voor de lamsmerguez, een ribe-eye van Wagyurund en de befaamde kipgrillworst.” Deze reportage bij slagerij Kaddour uit 2022 is nog altijd populair en staat februari 2024 in de top 3.

Naar het artikel

 

Altijd op de hoogte blijven?