Keurslager Kamerling opent vernieuwde winkel

Kamerling

Keurslager Kamerling in Bodegraven heeft gisteravond in besloten kring de vernieuwde winkel geopend. Hierbij sneed Mischa, derde generatie Kamerling, het lint met het slagersmes door. Vandaag kunnen klanten de opgeknapte winkel voor het eerst bewonderen.

Eigenaren Jetze en Gea, hun zoons Mischa en Stan en het hele team van Keurslagerij Kamerling hebben de afgelopen week hard gewerkt om de winkel grote opknapbeurt te geven. ‘Na een kleine week hard werken, slopen, bouwen en herinrichten zijn we ontzettend trots op het resultaat! Bloed, zweet, tranen en doorwerken tot in de late uurtjes hebben ervoor gezorgd dat we vandaag om 8.00 uur onze deuren weer konden openen voor onze klanten’, aldus de slager. ‘Bijzonder trots zijn we op ons team en op alle betrokken partijen die zich de hele week met volle overgave hebben ingezet om dit mooie resultaat te realiseren.’

De familie hebben samen met hun winkelteam de plannen voor de verbouwing bedacht en uitgevoerd. ‘In deze al bizarre maar vooral spannende tijd hebben wij toch besloten om onze verbouwplannen door te zetten. Stilstand is achteruitgang en met deze vernieuwing is de winkel zeker klaar voor de toekomst!’, vertellen ze aan Kijk op Bodegraven Reeuwijk. Er is ruimte gemaakt voor een nieuw vleeswarenmeubel. Daarnaast is hun broodjes-/maaltijdencorner vergroot, zodat klanten nog efficiënter en beter kunnen worden bediend.

Beleving

Ook is er meer beleving. Klanten krijgen een nog beter beeld van waar het vlees vandaan komt. De regionale sferen komen terug in de nieuwe visualisaties. De slagerij verkoopt Aerlande Rundvlees uit het Groene Hart. Het nieuwe vleeswarenmeubel biedt meer ruimte voor de presentatie van de huisgemaakte vleeswaren en worstsoorten.

Sinds 1957

Keurslager Kamerling werd in 1957 gestart door Sief en Gre Kamerling. Sinds 1995 is zoon Jetze eigenaar, maar nog steeds is Sief regelmatig in de winkel te vinden. Jetze heeft drie zoons. Jordy Kamerling (worstmaker/chefslager) werkt al meer dan tien jaar bij Keurslager Loek van Vliet in Alphen aan den Rijn. Mischa Kamerling (worstmaker/chefslager) werkt van jongs af aan in de Keurslagerij in Bodegraven. Hij assisteert zijn vader op veel gebieden. Stan Kamerling, de jongste van de drie, werkt parttime in Bodegraven en bij Keurslager Opstal in Pijnacker. ‘Met drie zoons, die allemaal passie voor het vak hebben, zien wij ons bedrijf nog vele jaren bestaan.’

 
Dossiers
Lees ook
Carnimex: ‘We garanderen kwaliteit voor een constante prijs’

Carnimex: ‘We garanderen kwaliteit voor een constante prijs’

Carnimex is leverancier van kwaliteitsvlees. Niet voor niets noemt het bedrijf zich Boutique Meat Importer. Black Angus-vlees, van runderen die tot 300 dagen met graan zijn gevoerd, Wagyu uit Japan en Spaans Ibérico-vlees: met de producten van Carnimex haalt de slager iets bijzonders in huis.

KNS lanceert zomercampagne ‘Dankzij de slager…’

KNS lanceert zomercampagne ‘Dankzij de slager…’

Veel slagers zagen het afgelopen jaar meer klanten in de winkel. KNS wil deze waardering voor de ambachtelijke slager behouden en lanceert daarom de online zomercampagne 'Dankzij de slager...'

Vleesprijzen stijgen na versoepelingen coronamaatregelen

Vleesprijzen stijgen na versoepelingen coronamaatregelen

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen stijgt de prijs van vlees. Doordat de horeca weer open is, neemt de vraag naar vlees toe.