Innovi introduceert duurzame hogedrukreiniger Hydrobox

HYDROBOX_2019-bijgesneden

In een food-omgeving waar veel water en schadelijke uitlaat gassen niet gewenst zijn, kan niet worden schoongemaakt met een reguliere hogedrukreiniger. Dit is wel mogelijk met de nieuwe Hydrobox, een duurzame koud- en warm water hogedrukreiniger, die maar een minimale hoeveelheid water produceert.

Met de Hydrobox kunnen nu ook machines, apparaten en andere oppervlakken in de voedings- en mechanische-, dranken-, automotive- en HYDROBOX-139x300 mobiliteitsindustrie worden gereinigd. Leverancier en expert in groen reinigen, Innovi, introduceert de Hydrobox van het Italiaanse merk Tecnovap in Nederland.

De Hydrobox produceert maar 2 of 4 liter water per minuut en is dus water- én kostenbesparend. Het apparaat is compact (57 kg) en wendbaar, voorzien van rvs-behuizing en traploos instelbaar van 0 tot 150 bar en van 10 tot 90 graden.

Over Innovi

De Hydrobox is vervaardigd door Tecnovap. Innovi B.V. uit Vroomshoop is exclusief importeur van Tecnovap reinigingsmachines en expert in groene reinigingsoplossingen zoals droogijsstralen, stoomreiniging en enzymatische reiniging. De mensen achter Innovi zijn probleemoplossers en maken hét verschil door hun potentiële relaties slimmer te laten werken. Met een uitgekiend aanbod van ecologische reinigingsproducten biedt Innovi voor elke situatie een duurzame oplossing die een zo klein mogelijke footprint achterlaat.

 
Lees ook
‘Elke dag voelt als een feestje’

‘Elke dag voelt als een feestje’

De inrichting van slagerijen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is meer ruimte voor zelfbediening, meer vraag naar luxe en ambachtelijke producten en de afhaalslager is geïntroduceerd. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Eugène Wieland van Uw Slager Rosmalen.

Werken in de slagerij tijdens hittegolf

Werken in de slagerij tijdens hittegolf

Volgens meteorologen krijgen we deze week waarschijnlijk te maken met een hittegolf. Hoe kunnen medewerkers veilig blijven werken in de slagerij? Welke maatregelen kan de slager nemen?

Vlees in de media - week 31

Vlees in de media - week 31

De populariteit van de barbecue, verschillende slagers besluiten te stoppen en slager Theo Beerens vertelt over zijn vak. Wat lazen we de afgelopen week over de vleesbranche? Een greep uit de media.