Horecava = proeven en beleven (fotoverslag)

attachment-001_food-image-VLS4473I01

AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen. Een fotoverslag:

AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen.

Een fotoverslag:


Ed Bezaan van Maqs Food toast met minister Van der Hoeven (rechts) op het behalen van de felbegeerde Award. 


Horecava = proeven, proeven, proeven


Kruidentuintje bij Henri BV. Zelf toevoegen: tomaten en gehakt... 

 

Megakroket bij Van Dobben. Voor mensen die zichzelf op een rantsoen van één kroket in de maand hebben gezet?

 

Het Belgische Vanreusel Snacks presenteerde de Power Bite (zie foto hieronder), een nieuwe, flinke, pittige, kipburger met een pikante kruidenmengeling van pepers, chili en sambal.

 

De Power Bite.

 

Eten op stokjes, zoals hier bij V&S is in.

 

Nog meer stokjes: pinchitos van Zwanenberg die kunnen worden bereid in de magnetron.

 

Wildpresentatie bij Pieter van Meel.

 

Veggiemaster is een nieuw bedrijf dat Aziatische vegetarische producten introduceerde. Maar ook levert het vegetarische hotdogs en vegetarische kipstukjes.

 

Falafun, het bedrijf van Paul Brugman probeert de snacksector in de horeca warm te maken voor falafel-hapjes...

 

...Ook verkoopt hij maaltijden met falafel-ingrediënten...

 

...En zijn falafel-bitterballen vlogen weg

 
 

Tv-kok Lonny Gerungan gaf een kookdemonstratie bij Huuskes Versproducten. Hij raadde mannen die pepers hebben gesneden aan vóór het plassen goed hun handen te wassen...

Lees ook:

Maqs Food heeft beste horecainnovatie (7 januari 2008)

Lees ook
Het verschil tussen vleeseters, vlees verminderaars en vleesmijders

Het verschil tussen vleeseters, vlees verminderaars en vleesmijders

Het minderen van vlees is vanwege de milieu-en gezondheidsaspecten een hot topic Je hebt groepen die helemaal geen vlees eten zoals de vegetariërs en de veganisten, groepen die minder vlees eten namelijk flexitariërs maar ook nog steeds de echte vleeseters. Vanuit Wageningen University & Research (WUR) zijn er laatst twee studies verschenen waarin het...

Dierloos – Dirk-Jan Verdonk

Dierloos – Dirk-Jan Verdonk

Dierloos van Dirk-Jan Verdonk omschrijft de geschiedenis van vegetariërs en veganisten in Nederland. Hoe ontstond het vegetarisme en veganisme en hoe verliep de ontwikkeling?

Future Food Group lanceert vernieuwde biologische vleesvervangers

Future Food Group lanceert vernieuwde biologische vleesvervangers

Future Food Group start met het merk The Veggie Lovers voor hun biologische vleesvervangende producten. Tijdens Biofach van 26 tot 29 juli worden de vernieuwde producten van Future Food Group onder het merk geïntroduceerd.