Horecava = proeven en beleven (fotoverslag)
AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen. Een fotoverslag:
AMSTERDAM - De Horeca innovation Award die Maqs Foods maandag op de Horecava won, heeft talloze potentiële geïnteresseerden naar de stand getrokken. Maar ook bedrijven die geen nieuwe producten presenteerden, hadden op de eerste dag van de beurs weinig reden tot klagen.
Een fotoverslag:
Ed Bezaan van Maqs Food toast met minister Van der Hoeven (rechts) op het behalen van de felbegeerde Award.
Horecava = proeven, proeven, proeven
Kruidentuintje bij Henri BV. Zelf toevoegen: tomaten en gehakt...
Megakroket bij Van Dobben. Voor mensen die zichzelf op een rantsoen van één kroket in de maand hebben gezet?
Het Belgische Vanreusel Snacks presenteerde de Power Bite (zie foto hieronder), een nieuwe, flinke, pittige, kipburger met een pikante kruidenmengeling van pepers, chili en sambal.
De Power Bite.Eten op stokjes, zoals hier bij V&S is in.
Nog meer stokjes: pinchitos van Zwanenberg die kunnen worden bereid in de magnetron.
Wildpresentatie bij Pieter van Meel.
Veggiemaster is een nieuw bedrijf dat Aziatische vegetarische producten introduceerde. Maar ook levert het vegetarische hotdogs en vegetarische kipstukjes. Falafun, het bedrijf van Paul Brugman probeert de snacksector in de horeca warm te maken voor falafel-hapjes... ...Ook verkoopt hij maaltijden met falafel-ingrediënten... ...En zijn falafel-bitterballen vlogen wegTv-kok Lonny Gerungan gaf een kookdemonstratie bij Huuskes Versproducten. Hij raadde mannen die pepers hebben gesneden aan vóór het plassen goed hun handen te wassen...
Lees ook:
Maqs Food heeft beste horecainnovatie (7 januari 2008)
Altijd op de hoogte blijven?
Meer over
Lees ook
Vegetarische recepten meest gekozen categorie bij HelloFresh in 2022
De helft van de Nederlanders wil minderen in hun vlees- en visconsumptie, blijkt uit recent onderzoek* van maaltijdboxleverancier HelloFresh. Het afgelopen jaar werden vegetarische recepten zelfs het meest gekozen door klanten. Om vegetarisch eten voor de consument makkelijker te maken, werkt HelloFresh de hele maand maart samen met de Vegetarische...
Het verschil tussen vleeseters, vlees verminderaars en vleesmijders
Het minderen van vlees is vanwege de milieu-en gezondheidsaspecten een hot topic Je hebt groepen die helemaal geen vlees eten zoals de vegetariërs en de veganisten, groepen die minder vlees eten namelijk flexitariërs maar ook nog steeds de echte vleeseters. Vanuit Wageningen University & Research (WUR) zijn er laatst twee studies verschenen waarin het...
Dierloos – Dirk-Jan Verdonk
Dierloos van Dirk-Jan Verdonk omschrijft de geschiedenis van vegetariërs en veganisten in Nederland. Hoe ontstond het vegetarisme en veganisme en hoe verliep de ontwikkeling?