Gelderblom opent twee nieuwe filialen in september

Logo Gelderblom

Gelderblom Slagerij en Partyservice opent in september twee nieuwe winkels. Anton en Marian Hop vestigen zich met hun winkel in Nunspeet. Wout en Alexandra van der Horst gaan aan de slag in hun winkel in Hendrik Ido Ambacht.

Anton Hop heeft al veel ervaring als slager. Hij heeft in meerdere slagerijen in Nunspeet en in een driesterrenslagerij in Borne gewerkt. Hij staat dan ook te popelen om zijn eigen winkel te openen. Momenteel woont de familie Hop nog in Oosterwolde, maar binnen afzienbare tijd nemen zij hun intrek in het ouderlijk huis van Marian in Nunspeet. ‘Dat is handig, want dan wonen we dicht bij de winkel’, vertelt Anton. ‘Winkelgebied Laan spreekt me erg aan; het is een goed bereikbare winkelstraat in Nunspeet en je kunt er makkelijk parkeren, wat voor het winkelend publiek natuurlijk erg prettig is.’ Op 3 september gaat de winkel van de familie Hop open.

Van der Horst

Het zestiende filiaal van Gelderblom Slagerij en Partyservice wordt geopend in Hendrik Ido Ambacht op 17 september. Franchisenemers Wout en Alexandra van der Horst vestigen zich aan de Sophiapromenade 8. Wout van der Horst gaat al vele jaren door het leven als dé barbecuespecialist van West-Brabant en staat te popelen om onder andere barbecueschotels te gaan samenstellen. ‘Het werk is mijn hobby, ik heb het vak altijd graag beoefend: ik sta voor vakmanschap, houd van het snijden, van lekker vlees, het contact met de klanten. Daarom heb ik ook enorm veel zin om weer een eigen slagerij te beginnen.’

Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...