Gelderblom opent twee nieuwe filialen in september

Gelderblom Slagerij en Partyservice opent in september twee nieuwe winkels. Anton en Marian Hop vestigen zich met hun winkel in Nunspeet. Wout en Alexandra van der Horst gaan aan de slag in hun winkel in Hendrik Ido Ambacht.

Anton Hop heeft al veel ervaring als slager. Hij heeft in meerdere slagerijen in Nunspeet en in een driesterrenslagerij in Borne gewerkt. Hij staat dan ook te popelen om zijn eigen winkel te openen. Momenteel woont de familie Hop nog in Oosterwolde, maar binnen afzienbare tijd nemen zij hun intrek in het ouderlijk huis van Marian in Nunspeet. ‘Dat is handig, want dan wonen we dicht bij de winkel’, vertelt Anton. ‘Winkelgebied Laan spreekt me erg aan; het is een goed bereikbare winkelstraat in Nunspeet en je kunt er makkelijk parkeren, wat voor het winkelend publiek natuurlijk erg prettig is.’ Op 3 september gaat de winkel van de familie Hop open.

Van der Horst

Het zestiende filiaal van Gelderblom Slagerij en Partyservice wordt geopend in Hendrik Ido Ambacht op 17 september. Franchisenemers Wout en Alexandra van der Horst vestigen zich aan de Sophiapromenade 8. Wout van der Horst gaat al vele jaren door het leven als dé barbecuespecialist van West-Brabant en staat te popelen om onder andere barbecueschotels te gaan samenstellen. ‘Het werk is mijn hobby, ik heb het vak altijd graag beoefend: ik sta voor vakmanschap, houd van het snijden, van lekker vlees, het contact met de klanten. Daarom heb ik ook enorm veel zin om weer een eigen slagerij te beginnen.’

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

Slager, zweminstructrice, sluiswachter, vliegenier en bestuurslid van de Confrérie des Chevaliers Grand Bailliage. Allemaal beroepen die van toepassing zijn op de inmiddels 75-jarige Paula van Rijn. Op haar 71e voegde ze daar schrijfster aan toe. Afgelopen zaterdag 18 maart presenteerde ze in Nieuwegein haar tweede verhalenbundel ‘Gegeven tijd’.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.

Vlees in de media | week 9-2023

Vlees in de media | week 9-2023

Sharon en haar man hebben acht medailles gewonnen op een Europese slagerswedstrijd in Nederland en Blom’s Slagerij sluit zijn deuren. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.