Easy BBQ Every Moment

Easy BBQ

In ‘Easy BBQ, Every moment’ deelt Grill Guru 101 tips & tricks voor de BBQ en 40 recepten voor vlees, vis, groente en desserts. Van een klassieke Sunday roast tot een snelle Friday night burger of een groetetopper voor Meatless Monday.

Grill Guru verkoopt kamado’s en bbq-accessoires. Bij Kosmos Uitgevers is hun boekje Easy BBQ Every Moment verschenen. Hierin delen ze “alle goede recepten en handige grilltips. Hoe steek je je barbecue snel en veilig aan? Hoe regel je de perfecte temperatuur? Hoe maak je van een simpel gerecht een smakelijk spektakelstuk? Ontdek met dit boek het plezier van buiten koken en nieuwe mogelijkheden die barbecueën nog gemakkelijker maken. Fire it up! Every day, every moment.”

Het boek gaat eerst in op de techniek. Een startersguide met alle soorten barbecues, de tools en alles over de kerntemperaturen. Daarna volgen veertig recepten verdeeld over de hoofdstukken Evergreens: Easy BBQ toppers, Doordeweeks: Every Day BBQ Day, Weekend: Party Proof, Erbij: on the side en Zoet: Sweet Grilling.

Voor de slager en visspecialist zal dit boek weinig nieuwe informatie bevatten. Het biedt vooral inspiratie voor nieuwe recepten. En het kan een leuk extraatje voor de klant in de winkel zijn.

Dossiers
Lees ook
Reviews, go for it!

Reviews, go for it!

Alleen maar tevreden klanten, daar gaan we voor. Dit klinkt goed, nietwaar? Maar iedereen weet dat het in de praktijk anders werkt. “Niet alles gaat altijd zoals je wilt, iedereen maakt fouten. Het gaat om de manier waarop je het oplost”, zei ooit eens een klant tegen mij.

Opleiding Meester Worstmaker van vleeswarenspecialist Paul van Trigt

Opleiding Meester Worstmaker van vleeswarenspecialist Paul van Trigt

Wie het ambacht van worst maken écht onder de knie wil krijgen kan bij SVO food academy een opleiding volgen voor Meester Worstmaker. In zes trainingen leert worst- en vleeswarenspecialist Paul van Trigt de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. “Je producten moeten vakmanwaardig zijn.”

Goed recept

Goed recept

Een goede receptuur moet kunnen draaien bij de klant, de grondstoffen moeten goed beschikbaar zijn én het product moet zorgen voor herhaalaankoop van de consument. Aldus Coen van Oorschot, commercieel directeur van Vaess.