Directie RBK Automatisering uitgebreid met Roy Meenderink

2 november 2017 Suzanne Dekker

De directie van RBK Group is per 1 november versterkt met Roy Meenderink als nieuwe Commercieel Directeur. Hij is eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij RBK Automatisering.

Meenderink is als Commercieel Directeur eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij RBK Automatisering, de automatiseringstak van de RBK Group. Met meer dan dertig jaar ervaring bij diverse vleesverwerkende bedrijven is Meenderink een bekend gezicht in de foodindustrie. De laatste 17 jaar heeft hij zich geconcentreerd op het inzetten van automatiseringsoplossingen in deze sector.

Groeiambities RBK Automatisering

Wij zijn ervan overtuigd dat Roy de kwaliteiten heeft om onze groeiambities binnen RBK Automatisering verder vorm te geven. Momenteel passen wij onze unieke oplossingen voornamelijk bij de grotere bedrijven toe. Deze oplossingen zijn inmiddels uitermate geschikt voor middelgrote en kleinere bedrijven. Met de komst van Roy willen wij onze positie in dit segment versterken’, aldus Peter Harmens, Algemeen Directeur RBK Group.

logo-RBK-Group-300x200

Over RBK Group

RBK adviseert, ontwikkelt, automatiseert en bouwt innovatieve rendementsverhogende oplossingen specifiek voor de voedingsmiddelen industrie. Met 35 jaar specialistische ervaring in de voedingsmiddelen industrie, is RBK naar eigen zeggen één van de meest vooraanstaande organisaties op gebied van automatisering in de foodsector. RBK kan adviseren en leveren inzake de productieomgeving, de gebouwbeheersing, bedrijfsvoering of kantoor automatisering.

 

Altijd op de hoogte blijven?