De Keurslager wint Foodservice Award 2021

Keurslager Foodservice Award

De Keurslager heeft voor derde keer op rij de Foodservice Award in de categorie Speciaalzaken gewonnen. Pierre Wind reikte de prijs tijdens de Horecava Limited, de online versie van de Horecava.

Voor de Foodservice Award brengen consumenten hun stem uit. Zij beoordeelden ’t Stoepje op negen factoren, van assortiment en prijs-kwaliteit tot hygiëne en service. De marktbakker scoorde een 7,5.De Keurslager mag nu een jaar lang de titel Foodservice Award dragen.

Foodservice Award

Er zijn elf categorieën waarin een Foodservice award wordt uitgereikt. Naast Marktkramen zijn er bijvoorbeeld ook prijzen in de categorie bezorgen, café/restaurant en speciaalzaken. Daarnaast is er een overallwinnaar. Dat werd Brownies&Downies met een 8,10. Bijna 17.000 consumenten brachten dit jaar hun stem uit.

 
Lees ook
Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

De Vereniging van Keurslagers is dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten toe treden. Slagers die beschikken over een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ambacht, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Keurslager niet in de prijzen bij Foodservice Award 2022

Keurslager niet in de prijzen bij Foodservice Award 2022

De Keurslager viel niet in de prijzen bij de Foodservice Award 2022. De afgelopen drie jaar won de slagersformule elke keer de categorie Speciaalzaken. Zuivelhoeve wist de winning streak te doorbreken.