De deur niet uit? Doe online inspiratie op!

Vlees online inspiratiegids

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Vleesmagazine je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol met plekken om vanuit huis inspiratie op te doen. Ook leuk voor na de coronatijd! Vandaag ondernemerschap en websites!

Ondernemerschap

De website De Ondernemer.nl is, zoals de naam al zegt, een site vol met nuttige tips en informatie voor ondernemers. Je vindt er het laatste nieuws, verschillende interessante blogs, tips over marketing en financiën, en nog veel meer.

De ondernemer_logo

ZakenVerhalen.nl verzamelt de verhalen van allerlei Nederlandse ondernemers, bedoeld om mkb’ers en zzp’ers te inspireren. Bijvoorbeeld het verhaal van Thijs Duindam, eigenaar van restaurant De Soester Duinen, over wat er allemaal mogelijk is in zijn bijzondere uitspanning. Maar ook verhalen van de eigenaar van een schoonmaakbedrijf, een socialmedia-trainer en een websitedeveloper zijn er te vinden. Als je je eigen verhaal wereldkundig wilt maken, dan kan dat – tegen een vergoeding - ook.

Zakenverhalen_logo

Websites

Voor wie ook thuis vlees zo mooi mogelijk wil laten uitkomen, kan eens kijken op de website The Meat Lovers. Met onder meer tips van experts en inspiratie voor lekkere recepten.

 

Meatlovers website

Voor nog meer afwisseling kan het ook leuk zijn eens het verleden in te duiken. De website Eetverleden heeft allerlei historische (vlees)recepten in de aanbieding, en het Hunebedcentrum legt uit hoe je op een prehistorische manier vlees en vis kunt roken.

Hunebedcentrum website

Dossiers
Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...