Indonesian drumstick

Epos_Indonesian drumstick

Benodigdheden:

  • 1000 gram drumsticks
  • ontbijtspek
  • 100 gram Epos Bistro Kruidenolie Indonesian Taste (1007162K)

Marineer de drumsticks met 60 gram Epos Bistro Kruidenolie Indonesian Taste. Vacumeer en gaar ze 45 minuten op 850 C in de steamer (100% vocht). Laat goed terugkoelen. Omwikkel daarna elke drumstick met ontbijtspek. Kwast de buitenkant in met de resterende 40 gram kruidenolie.

Consument:

Grill de drumsticks 10 minuten op de BBQ.

Dit is een recept van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
The Pie Room

The Pie Room

Dit kookboek is een ode aan een van de meest iconische Britse gerechten: de pie. In dit boek vind je klassieke, maar ook hartige en zoete pies. Er staan recepten in van de pie dauphinoise, pie gevuld met verschillende curry’s, de echte zalmpie of de klassieke pie met varkensvlees. Natuurlijk ontbreken de zoete taartjes niet: van varianten op de applepie,...

Stoof met Iers rundvlees, tuinerwten, citroen en munt

Stoof met Iers rundvlees, tuinerwten, citroen en munt

Bord Bia / Irishbeef.nl deelt het recept Stoof met Iers rundvlees, tuinerwten, citroen en munt. Stoofvlees van Ierse runderen is het geheime ingrediënt van een overheerlijke stoofpot.

Halbdauer kaasworst in gedroogde runderdarm

Halbdauer kaasworst in gedroogde runderdarm

Een productsoort die voor de Nederlandse slager minder bekend is, is de halfdroge worst. Het ontstaan leent zich aan landen en of gebieden waar verduurzaamde worst zoals salamisoorten en droge worstsoorten populair zijn en noodzakelijk waren.