Indonesian drumstick
Benodigdheden:
- 1000 gram drumsticks
- ontbijtspek
- 100 gram Epos Bistro Kruidenolie Indonesian Taste (1007162K)
Marineer de drumsticks met 60 gram Epos Bistro Kruidenolie Indonesian Taste. Vacumeer en gaar ze 45 minuten op 850 C in de steamer (100% vocht). Laat goed terugkoelen. Omwikkel daarna elke drumstick met ontbijtspek. Kwast de buitenkant in met de resterende 40 gram kruidenolie.
Consument:
Grill de drumsticks 10 minuten op de BBQ.
Dit is een recept van Epos.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Een bron van inspiratie
Binnen de vleesbranche is worst- en vleeswarenspecialist Paul van Trigt een instituut. Niet alleen als vakman en expert op het gebied van productkeuring – laat hem een worst proeven en hij benoemt tot op de gram welke specerijen erin zitten – maar ook als een oneindige bron van kennis.
Droge worst (met berenburg)
Het is een bekend gegeven dat in het noorden van ons land – en dan met name in Groningen en Drenthe – veel droge worst gegeten wordt. Het veelvuldige gebruik van kruidnagel geeft deze worst z’n karakteristieke smaak maar ook de iets donkere kleur.
Kip in blaas
Paul Bocuse wordt algemeen beschouwd als een van de grootste gastronomen van de 20ste eeuw. Met zijn klassieke Franse keuken verdiende hij drie Michelinsterren.