Gelderblom opent vestiging in Alphen aan den Rijn

marco van der wielen

Gelderblom opent vandaag de zesde vestiging van dit jaar in Alphen aan den Rijn. De winkel wordt gerund door Marco van der Wielen.

Vandaag op 1 oktober opende Gelderblom Slagerij & Partyservice de zesde winkel van dit jaar. De winkel bevindt zich in het nieuwe winkelcentrum De Baronie, de voormalige chocoladefabriek van de Baronie, wat gerenoveerd is tot een modern winkelcentrum.

Zesde vestiging dit jaar

De winkel wordt gerund door Marco van der Wielen, voor velen bekend door zijn werk als account manager bij Weidelco. Inmiddels hebben ook Slagerij Leerdam, Ambachtelijke slagerij Meerkerk, Slagerij Koekman uit Nieuwegein en Slagerij Schaap uit Barendrecht zich aangesloten bij de franchiseketen.

Om de toekomstige groei te kunnen voortzetten heeft Gelderblom afgelopen een nieuw distributie centrum geopend en is de worstmakerij uitgebreid.

   
Lees ook
Vlees in de media - week 32

Vlees in de media - week 32

In Memoriam voor Gerrit Kastelein, een reportage bij varkensboerderij Zonvarken en waar moeten slagers rekening mee houden als de Afrikaanse Varkenspest in Nederland opduikt. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager genomineerd voor Retailer of the Year

Keurslager is in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie neemt Keurslager het op tegen Bakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos.

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...