Gelderblom opent vestiging in Alphen aan den Rijn

Gelderblom opent vandaag de zesde vestiging van dit jaar in Alphen aan den Rijn. De winkel wordt gerund door Marco van der Wielen.

Vandaag op 1 oktober opende Gelderblom Slagerij & Partyservice de zesde winkel van dit jaar. De winkel bevindt zich in het nieuwe winkelcentrum De Baronie, de voormalige chocoladefabriek van de Baronie, wat gerenoveerd is tot een modern winkelcentrum.

Zesde vestiging dit jaar

De winkel wordt gerund door Marco van der Wielen, voor velen bekend door zijn werk als account manager bij Weidelco. Inmiddels hebben ook Slagerij Leerdam, Ambachtelijke slagerij Meerkerk, Slagerij Koekman uit Nieuwegein en Slagerij Schaap uit Barendrecht zich aangesloten bij de franchiseketen.

Om de toekomstige groei te kunnen voortzetten heeft Gelderblom afgelopen een nieuw distributie centrum geopend en is de worstmakerij uitgebreid.

   

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

'Kan het niet linksom dan maar rechtsom'

Slager, zweminstructrice, sluiswachter, vliegenier en bestuurslid van de Confrérie des Chevaliers Grand Bailliage. Allemaal beroepen die van toepassing zijn op de inmiddels 75-jarige Paula van Rijn. Op haar 71e voegde ze daar schrijfster aan toe. Afgelopen zaterdag 18 maart presenteerde ze in Nieuwegein haar tweede verhalenbundel ‘Gegeven tijd’.

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Mkb-ondernemers kunnen vanaf 21 maart TEK aanvragen

Op 21 maart vanaf 9:00 uur opent de regeling Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). Tot en met 2 oktober kunnen mkb-ondernemers deze subsidie aanvragen.

Vlees in de media | week 9-2023

Vlees in de media | week 9-2023

Sharon en haar man hebben acht medailles gewonnen op een Europese slagerswedstrijd in Nederland en Blom’s Slagerij sluit zijn deuren. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.