Chicken Style Poké Bowl

Epos_Chicken Style Poké Bowl

Epos brengt verre landen naar uw slagerij met de oosterse Inspiratiebox en met trendy saladeproducten van Bieze Deli. Hiervoor hebben ze een aantal heerlijke nieuwe recepturen ontwikkeld zoals dit recept voor een Chicken Style Poké Bowl.

Benodigdheden:

  • 1 ijsschep Bieze Deli Kipsalade Basis (2005803)
  • kipfilet
  • komkommer
  • rode paprika
  • radijsjes
  • sushirijst
  • omelet
  • rode kool
  • rode ui
  • groene asperges
  • 1 tl zwarte sesamzaadjes

Kook de asperges in licht gezouten water. Giet ze af en spoel na onder koud water. Maak slierten van de komkommer en omelet en snijd de radijs in dunne plakjes. Kook de sushirijst volgens de verpakking en laat afkoelen. Snijd de rode kool en rode paprika fijn en de rode ui in halve ringen. Als laatste mag de kipfilet in dunne plakken.

Dit is een recept van Epos.

epos_logo

Meer weten over de nieuwe producten van Epos? Lees dan het artikel 'Met wereldse gerechten het marinadeseizoen tegemoet '.

Naar het artikel
Dossiers
Lees ook
Landjäger

Landjäger

Landjäger, in enkel- en meervoud, betekent letterlijk ‘landjager(s)’. Dit was oorspronkelijk de bereden politie in Zuid-Duitse provincies. Landjäger is een gedroogde worst die traditioneel in Zuid-Duitsland, Zwitserland, Vorarlberg en de Elzas gemaakt en gegeten wordt.

Slagerij ’t Stokpaardje onderscheidt zich met gevogelte

Slagerij ’t Stokpaardje onderscheidt zich met gevogelte

Een groot deel van het assortiment van slagerij ’t Stokpaardje in ’s-Hertogenbosch van Ted Steenbergen bestaat uit scharrelkip- en gevogelteproducten van Scheria. “In de verkoop naar de klant kun je een goed verhaal vertellen: het is vers, smaakvol en antibioticavrij vlees.”

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Côte de boeuf: een mooi stuk vlees van de barbecue

Een rood, mals en sappig stuk vlees: het is een van de dingen die barbecueën zo mooi maakt. Dit recept voor côte de boeuf is een echte aanrader. Het wordt uit de ribben van het rund weggesneden. De rib wordt meegesneden waardoor het vlees een randje vet heeft en vol van smaak is. De rug van een koe is minder gespierd en dat geeft het...