Braziliaanse Biefstukjes

Braziliaanse biefstukjes_recept AVO

Benodigdheden:

  • 1,000 kg Bief medaillons 
  • FW Brasil Pepper Saus (881750)
  • 0,100 kg Lafiness Smoked Bell Pepper Premium (2817401
  • Plakjes kaas, in 6 stukjes per plak
  • Rode ui, gehalveerd, plakjes
  • Deko: bieslook, gesneden
  • Alu sleetjes

Werkwijze:

  • Marineer de biefstukjes met de Lafiness Smoked Bell Pepper Premium.
  • Maak in alu sleefjes een sausspiegel met de Brasil Pepper Saus.
  • Verdeel de medaillons over de sleefjes ( 4 a 5 stuks per sleetje ).
  • Leg op elk biefstukje een plakje kaas en plakje rode ui.
  • Strooi er wat fijngesneden bieslook overheen.

Bereiding:

10-12 Minuten op 160°C.

Ga voor meer recepten naar de website van AVO.

Dossiers
Lees ook
Griekse lamsbout

Griekse lamsbout

Lamsvleesproducten nemen op de Nederlandse menukaart niet de grootste plek in. Nee, daarvoor moet je naar het buitenland. In alle landen rondom de middellandse zee is lamsvlees en vaak ook schapenvlees populair.

Easy BBQ Every Moment

Easy BBQ Every Moment

In ‘Easy BBQ, Every moment’ deelt Grill Guru 101 tips & tricks voor de BBQ en 40 recepten voor vlees, vis, groente en desserts. Van een klassieke Sunday roast tot een snelle Friday night burger of een groetetopper voor Meatless Monday.

‘Ik kies voor een hoog niveau vlees en smaken’

‘Ik kies voor een hoog niveau vlees en smaken’

We zijn inmiddels wel gewend aan de BBQ 2.0. Kleinere hapjes en liflafjes blijven in trek, maar ook mooie grote stukken vlees winnen aan populariteit. Veel consumenten kiezen voor vleesproducten van uitstekende kwaliteit – en die kan de slager als geen ander leveren. Dit is het eerste deel van deze rondvraag met Piet Habets van Slager traiteur...