Dick Reus neemt slagerij over

13 augustus 2012 Edwin Rensen

HOOFDDORP - Keurslager Dick Reus (40) is vanaf vandaag de nieuwe eigenaar van de slagerij aan het Aalburgplein 59 in het winkelcentrum van Floriande.

HOOFDDORP - Keurslager Dick Reus (40) is vanaf vandaag de nieuwe eigenaar van de slagerij aan het Aalburgplein 59 in het winkelcentrum van Floriande.

Chiel van IJzendoorn, die in zo'n 3,5 jaar een goedlopend bedrijf van de slagerij gemaakt heeft, trekt zich uit het slagersvak terug om met zijn vriendin iets nieuws op te zetten. Dick Reus neemt bij de start alle negen medewerkers over.

Dick Reus had in Santpoort-Noord een succesvolle slagerij met vier medewerkers en was daar eigenlijk wel graag gebleven. Zijn slagerij was er na 12,5 jaar een begrip geworden. 'De laatste jaren kampte het dorp echter met parkeerproblemen. Het was er voor mijn klanten vaak een wanhoop om de auto kwijt te raken. Klanten maken dan een rondje maar als het dan nog niet lukt vertrekken ze. Eigenlijk had de gemeente daar iets aan moeten doen,' laat hij de plaatselijke krant Witte Weekblad weten.

De Keurslager trok zijn conclusies en besloot op zoek te gaan naar een andere slagerij.

Lees ook:
Herstart slagerij Bood in Heemstede (25 november 2010)
Lucas de Pruin terug als slager (4 november 2010)
Slagerij Van Merkesteijn stopt (8 mei 2008)
Slager Joost op YouTube (filmbeelden)
Slager Van Selm 90 jaar (filmbeelden)
Slager Bouma stopt na 100 jaar (film)
Slager maakt gekookte ham (film)
Ommezwaai slagers Kaldenberg (filmbeelden)
Slager Jilles op YouTube (13 maart 2009)

Kijk in ons nieuwarchief voor:

Meer filmbeelden bij slagers

 

Altijd op de hoogte blijven?