Zenuwen bij finalisten Slagerij van het Jaar

13 augustus 2012 Harrie Leijten

AMSTERDAM - Er komt op dinsdagavond 2 november een eind aan de spanning en dan wordt duidelijk wie de verkiezing Slagerij van het Jaar 2010 wint. In de branche wordt druk gespeculeerd en onder de finalisten neemt de spanning toe.

AMSTERDAM - Er komt op dinsdagavond 2 november een eind aan de spanning en dan wordt duidelijk wie de verkiezing Slagerij van het Jaar 2010 wint. In de branche wordt druk gespeculeerd en onder de finalisten neemt de spanning toe.

Het zijn stuk voor stuk kanjers met onder hen drie eerdere winnaars van de Slagerij van het Jaar verkiezing.  Rien Bezooijen uit Rotterdam – Slagerij van het Jaar 2009 – zal op deze avond de Award uitreiken aan zijn opvolger. De bekendmaking Slagerij van het Jaar 2010 zal ook het eind markeren van de Amsterdamse VAS-beurs, die op maandag 1 november in de Borchlandhal te Amsterdam begint.

Ook de slagers kijken reikhalzend uit naar de uitslag. De website van Vleesmagazine wordt druk bezocht, veel slagers wagen een kansje naar de dinerbon van €100,- door een gokje te wagen wie van de acht finalisten zich Slagerij van het Jaar 2010 mag noemen. U kunt dat ook nog doen, tot en met maandag 1 november. 

De namen van de acht finalisten (in willekeurige volgorde):
Keurslagerij Van Hest, Goirle
Keurslagerij Antonis, Veldhoven
Chateaubriand, Heemstede
Keurslagerij Frank en Marleen van der Zande, Halsteren
Slagerij Verheijen, St. Oedenrode
Keurslagerij Groeneveld, Wassenaar
Keurslagerij Van Linschoten, Rotterdam
Slagerij Van Roessel, Waalwijk

Altijd op de hoogte blijven?