Symposium over voorkomen voedselbederf

8 september 2014 Eric Schuurman

Stichting Food Micro viert vrijdag 26 september haar derde lustrum met een symposium in De Bilt over productverlies door microbiëel bederf van voedsel.

Deze problematiek wordt voor diverse levensmiddelencategorieën besproken. Er worden oplossingen gepresenteerd op het gebied van nieuwe conserveringsmethoden en er wordt een relatie gelegd met het voorkomen van productieverlies. Dit alles in het kader van 'Het jaar van de Voedselverspilling'.
Sprekers zijn onder meer Jan Dijksterhuis (CBS, Utrecht) die in zijn lezing ingaat op voedselbederf door schimmels. Benno ter Kuile (NVWA, Den Haag) geeft inzicht in de lastige balans tussen voedselveiligheid, voedselverspilling en kant-en-klaar voeding

Deelname en prijzen. De deelnamekosten bedragen € 325,- p.p., inclusief lunch en documentatie. Prijs 65+ deelnemers: € 150,- p.p. Meer info.

Altijd op de hoogte blijven?