Esther van Poorten boegbeeld VAS-beurs

13 augustus 2012 Edwin Rensen

AMSTERDAM - Voorafgaand en tijdens de 26e editie van de VAS-beurs, is een belangrijke rol voor slager(sdochter) Esther van Poorten weggelegd. Het boegbeeld keert terug in diverse uitingen rondom de slagersbeurs.

AMSTERDAM - Voorafgaand en tijdens de 26e editie van de VAS-beurs, is een belangrijke rol voor slager(sdochter) Esther van Poorten weggelegd. Het boegbeeld keert terug in diverse uitingen rondom de slagersbeurs.

Belangrijke reden voor Esther van Poorten om hieraan mee te werken is dat ze het van groot belang vindt dat – naast de bestaande groep bezoekers – ook jonge slagerondernemers en medewerkers een bezoek aan de beurs brengen. Met heel gerichte activiteiten zal de organisatie hier op inspringen. Daar komt bij dat Esther – als VAS-bestuurslid – deze organisatie een warm hart toedraagt.

De 26e editie van de VAS-beurs vindt plaats op 7 en 8 november in de Amsterdamse Borchlandhal. De beursindeling als ook de standbouw zijn vernieuwd. Meer informatie is te vinden op www.vas-zas.nl.
 

Altijd op de hoogte blijven?