Bedrijfsoverdracht Van Melik Food Groep

10 maart 2017

Na ruim 45 jaar draagt Jef Van Melik het door hem opgerichte bedrijf Van Melik Food Groep over aan zijn directie- en managementteam en twee externe aandeelhouders. Charles Sampers, Marcel Maas en Patrick Dreezens vormen als statutaire directie het bestuur van Van Melik Food Groep. Samen met aandeelhouders Peter en Paul Krekels is met de overname de continuïteit gewaarborgd, aldus Jef Van Melik, die zelf als adviseur beschikbaar blijft.

Van Melik Food Groep

Van Melik Food Groep is de moederorganisatie van de franchiseformules 'Slagerij Van Melik Du Chef ' (9 vestigingen in Zuid-Limburg) en 'Bufkes, dé lekkerste Broodjes' (36 vestigingen landelijk).

Productiebedrijf 'Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden' behoort eveneens tot de groep.

Rolverdeling

Charles Sampers (midden op de foto) werkt ruim 25 jaar voor Van Melik Food Groep en is vanaf 2008 statutair directeur. Hij houdt zich voornamelijk bezig met algemene zaken en de franchise formules. Marcel Maas (links op de foto) is sinds 2009 werkzaam binnen de groep en vanaf 2013 mede statutair directeur. Zijn primaire werkgebied ligt binnen het productiebedrijf Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden. Controller Patrick Dreezens (rechts op de foto) werkt sinds 2013 binnen Van Melik Food Groep en treedt toe tot de directie.

  •  

Altijd op de hoogte blijven?