Whitepapers

 • lixero

  Licht is de verbindende factor tussen product en presentatie. Het versterkt de kwaliteit en het behoud van de verswaren en draagt bij aan een klantgerichte omgeving, waarin het mogelijk is de klant te leiden door de gehele slagerij.

  Lees de whitepaper

 

 • Vleesmagazine heeft de beste artikelen van het afgelopen jaar voor je gebundeld in een special! Lees de mooiste verhalen, ontdek de lekkerste recepten en leer van de beste tips en adviezen van het afgelopen jaar.

  Lees de whitepaper

 

 • ‘Improve and simplify’ – oftewel: ‘vereenvoudigen en verbeteren’ – speelt een steeds grotere rol bij de professionele voedselbereiding in restaurants en slagerijen. De combisteamer is hierbij heel belangrijk.

  Lees de whitepaper

 • Alles wat u moet weten over de AVG

  Vanaf 25 mei geldt in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), een Europese verordening die de privacy van burgers beter beschermt. De AVG vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. De AVG stelt strenge eisen aan hoe u als organisatie om moet gaan met persoonsgegevens.

  Lees de whitepaper


 • Beste van

  Het beste van Vleesmagazine van 2017

  Goede verhalen horen niet in de la te verdwijnen. Aan het eind van het jaar wil Vleesmagazine graag een aantal artikelen uit het magazine met u delen. Om deze reden hebben wij de beste artikelen van het afgelopen jaar voor u gebundeld.

  Lees de whitepaper


 • Checklist

  Checklist: dit moet een slager weten over zijn inkoop

  Wat verwacht de consument van u als ambachtelijke slager? Heeft u het antwoord op al hun vragen? Deze checklist brengt u in vijf stappen dichterbij de antwoorden…
  Wat verwacht de consument van u als ambachtelijk slager?Heeft u het antwoord op alle consumentenvragen? Maak gebruik van deze praktische checklist “Toekomstbestendig in vijf stappen”

  Lees de whitepaper


 • uvc

  Transportbanddesinfestie met UVC-licht

  Desinfecteert u transportbanden nog met water en chemicaliën?
  Oppervlakte contact is één van de meest voorkomende oorzaken waardoor vlees besmet kan raken met bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Een slechte productkwaliteit als gevolg van besmetting kan funest zijn voor uw naam als goede leverancier.Het toepassen van UVC-banddesinfectie verkleint voedselveiligheid risico’s, verbetert de productiekwaliteit én levert geld op, omdat er minder productiestops nodig zijn. Lees in dit dossier meer over de werking van UVC-licht, de testresultaten bij vlees en vleesversnijder en de voordelen van UVC-licht.

  Lees de whitepaper


Info over whitepapers en content marketing:

Op onze specifieke B2B Content Marketing website lees je meer over het maken van de ideale whitepaper:

En ook: Starten met content marketing in 5 stappen