video

Terugblik Slavakto: Ambacht is de grote winnaar

Vaktechniek 632

Slavakto 2018 ligt al weer een weekje achter ons. Voor diegenen die niet in de gelegenheid waren een bezoek aan de Jaarbeurs te brengen of voor wie het nog een keer opnieuw wil beleven, maakte Vleesmagazine een filmimpressie. Veel kijkplezier.

Terugblik Slavakto: Ambacht is de grote winnaar
De dames van Vleesmagazine heten alle bezoekers van Slavakto van harte welkom. Foto: Marijke Buijs

Slavakto 2018 heeft een kleine 5.000 bezoekers getrokken. De organisatie kijkt terug op twee goed gevulde dagen met verschillende noviteiten en inspirerende activiteiten op slagerij-, vlees- en vleeswarengebied en aanverwante artikelen. De bezoekers konden naar hartenlust ruiken, proeven en beleven. Op verschillenden stands werden mooie bbq-demonstraties gegeven, anderen toonden de nieuwste snij- en weegmachines, bijzondere kruidenmixen of de laatste trends in winkelinrichting.

Ter gelegenheid van het tien-jarig jubileum organiseerde Vleesmagazine een ‘borrel’ voor de bezoekers van de vakbeurs en werd ook de speciale driedubbeldikke Jubileumeditie gepresenteerd in een hippe Vleesmagazine-tas.

‘We kijken terug op een succesvol evenement’

‘Als bestuur van de Slavakto kijken we terug op een succesvol evenement’, zegt Wim van den Brink, voorzitter van Stichting Slavakto. De verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’ was volgens hem in alle opzichten een groot succes.  

Foto: Feike Faase

Vleeschhouwerij Zetten in Zetten werd de winnaar van de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’. De nummer twee is Keurslagerij Cees Mol in Goes en Keurslager Manfred Stiekema in Borger maakt het podium compleet.

Ambacht is grote winnaar

Ook de vakwedstrijden op de tweede dag van de beurs konden op veel enthousiaste rekenen. ‘Het was een mooie competitie met bijna 2.000 prachtige producten en het ambacht als grote winnaar’, aldus Van den Brink. De titel algemeen kampioen senioren ging naar Nathan Burggraaf uit Culemborg. Carst-Jan van de Wetering uit Wanneperveen sleepte de titel bij de junioren in de wacht.

Video

Reageer op dit artikel