nieuws

Finalisten Spareribs Trophy 2019 bekend

Vaktechniek 853

De tien finalisten van de Spareribs Trophy zijn bekend. Zij horen op 24 juni tijdens het KNS Inspiratiecongres wie de winnaar is van 2019.

Finalisten Spareribs Trophy 2019 bekend
Slagerij Van Tilburg won in 2018 de Spareribs Trophy

De finalisten van de Spareribs Trophy 2019 in willekeurige volgorde:

Keuring

Voor de vakwedstrijd van de KNS gaven 104 deelnemers zich op. De keuring voor de Spareribs Trophy 2019 vond op donderdag 23 mei plaats. Tijdens de keuring werden de spareribs beoordeeld op inwendig en uitwendig aanzien, kleur, aanzien van het snijvlak, geur en smaak, samenstelling en consistentie.

Eerdere winnaars

Tussen de finalisten zitten enkele oud-winnaars van de Spareribs Trophy. Zo hebben de Keurslager Horst, William Hermanussen Keurslagerij en Catering en Keurslagerij Van Strien de felbegeerde prijs al eens gewonnen.

Reageer op dit artikel