nieuws

Inschrijving Confrérie des Chevaliers tot 9 februari geopend

Vaktechniek 215

Deelnemers kunnen zic tot en met 9 februari aanmelden voor de internationale vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du Goûte Andouille de Jargeau. Op 16 en 17 februari vindt de keuring plaats. Winnaars van de internationale, nationale en rubrieksprijzen worden op 6 april bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond.

Inschrijving Confrérie des Chevaliers tot 9 februari geopend
Vleesboerderij Boot werd nationaal kampioen in 2018

Deelname is mogelijk voor de volgende categorieën:

A Rauwe, gerookte of gedroogde snijdbare worstsoorten (metworst, snijworst, cervelaatworst, salami enz.)
B Rauwe of gerookte smeerbare worstsoorten (theeworst, ossenworst, metworst enz.)
C Verduurzaamde vleeswaren, gezouten en gedroogde en/of gerookt (Coburgerham, gerookte- of gedroogde ham, bacon, rookvlees enz.)
D Gekookte vleeswaren (casselerrib, pekelvlees, pastrami, katenspek enz.)
E Patés of terrines (wild- gevogelte, fruit etc. zijn toegestaan)
F Leverworst, leverkaas, leverpastei, snijdbaar
G Gekookte worstsoorten en vleespastei
H Barbecueworst
I Grillworst
J Conserven en kant & klaar gerechten

Aanmelden

Aanmelden en inschrijven kan door een email te sturen aan info@confrerie.nl. De inschrijving sluit op zondag 9 februari 2019 18.00 uur. U ontvangt na aanmelding/inschrijving de algemene voorwaarden en de benodigde formulieren. Bekijk voor meer informatie de website van de Confrérie.

De mogelijkheid tot inzenden van producten sluit op vrijdag 15 februari 2019 16.30 uur. Producten kunnen verzonden worden naar:

SVO Vakopleiding Food
De Dieze 28B, 5684 PT Best
Tel. 0499 365 490

De kosten bedragen € 55 per product. Bij 10 producten of meer betaalt u € 50 per product. Er is geen maximum gesteld aan het aantal inzendingen.

Verschillende prijzen

Naast internationale prijzen zijn er ook nationale prijzen en rubrieksprijzen. Voor de rubrieksprijzen geldt geen minimum aantal producten. Wanneer u een ham in wenst te zenden mag deze aangesneden zijn mits het product door minimaal 2 jurytafels beoordeeld kan worden. Dit is een duidelijke verandering in het reglement t.o.v. andere jaren.

Internationale prijs

Om de belangrijke internationale prijs te winnen, dient u met ten minste twee producten in 5 verschillende categorieën A tot en met J deel te nemen, dus met minstens 10 producten. Nederlands kampioen kunt u worden door met minimaal 10 producten mee te doen, ongeacht de categorie.

Reageer op dit artikel