nieuws

Inschrijven voor vakwedstrijden Slavakto kan nog drie dagen

Vaktechniek 151

Deelnemers kunnen zich tot en met 28 oktober inschrijven voor de vakwedstrijden die tijdens de Slavakto plaats vinden op 5 en 6 november in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Inschrijven voor vakwedstrijden Slavakto kan nog drie dagen

Slagers kunnen zich voor de vakwedstrijden inschrijven via de website van de Slavakto. Dit jaar zal er een overall-winnaar bij elk evenement worden uitgeroepen.

Naast de vertrouwde vakwedstrijden vinden er ook uitgebreide nieuwe competities plaats: Battles. Het gaat om de volgende onderwerpen:

  • The Dutch Burger Battle

Wie wint de ‘Dutch Butcher Burger Award 2018’?

  • The Meatbal Battle

In samenwerking met de KNS wordt op het event de ‘finaleronde’ van de beste bal van Nederland georganiseerd

  • The Meat Creation Competition

Wie creëert het lekkerste en creatiefste product en presenteert deze aan de jury?

  • The Gourmetlle

Deelnemers presenteren drie gourmetschalen met verschillende thema’s aan de jury. De winnaar ontvangt de ‘Gourmettle Cup’ en een mooie promotiecampagne

  • The Great Meat Presentation Competition

Deelnemers presenteren – ieder in 1 m² toonbank – drie grootvlees producten. Op dag 2 van de Slavakto 2018 wordt de winnaar van de ‘Great Meat Butcher 2018’ bekend gemaakt

  • Stamppot It!

Deelnemers bieden aan de bezoekers stamppotten aan door deze te presenteren en te laten proeven. De bezoekers beoordelen de stamppotten. Wie wordt het beste beoordeeld uit de verzameling van beoordelingen?

De Leukste Slagerij van Nederland

De twaalf provinciewinnaars in de verkiezing De Leukste Slagerij van Nederland gaan op 5 november op de Slavakto met elkaar de strijd aan om de landelijke titel ‘Leukste Slagerij 2018’. Dit gebeurt door diverse live ‘battles’ die door een deskundige jury beoordeeld worden. Deze battles zijn opdrachten die steeds een-op-een ‘uitgevochten’ moeten worden. Na twee rondes is er dan duidelijk wie de nummer 1, 2 en 3 van Nederland zijn.

Reageer op dit artikel