nieuws

Masterclass Rundvleesspecialiteiten door Expertisecentrum

Vaktechniek 150

Het Expertisecentrum organiseert donderdag 4 oktober een masterclass rundvlees ‘van fok tot kok’. Een interessante dag voor slagerondernemers.

Masterclass Rundvleesspecialiteiten door Expertisecentrum

De dag wordt gestart door Ben van den Berg, voorzitter van het Expertisecentrum Slagersambacht. Later op de dag is er een bezichtiging in de stallen van kwaliteitsrundvleesmesters Gerard en Michel de Koning. Hun vakmanschap is zichtbaar bij de ruim 700 prachtige gehuisveste vleesrunderen. Daarna is er een presentatie van Paul van Trigt over de technologische aspecten van rundvlees. Als afsluiter is er een proeverij onder begeleiding van Meesterkok Rene Tichelaar.

Wie, wat waar?

De masterclass wordt gehouden bij Rundvleesbedrijf De Koning in Berkel en Rodenrijs. Er is een maximum van 24 deelnemers en de kosten zijn €150 exclusief BTW per persoon.

Interesse in deze masterclass? Neem contact of met info@expertisecentrumslagerambacht.nl of bel 0652027911.

Reageer op dit artikel