nieuws

Meat Expo 2018: vijf beurshallen vol inspiratie

Vaktechniek 523

Van zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober staan vakmanschap, maar ook beleving en fun voor de slagers centraal in Kortrijk Xpo. Na een geslaagde metamorfose in 2015 en na 3 jaar wachten, is er opnieuw een Meat Expo – dé Belgische beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector.

Meat Expo 2018: vijf beurshallen vol inspiratie
Foto: Meat Expo/Kortrijk Xpo

Meat Expo valt opnieuw samen met Broodway : ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met de collega’s uit de bakkerijsector was nog nooit zo eenvoudig.

In totaal worden maar liefst 5 beurshallen ingenomen. Dat betekent 30.000m² inspiratie. Al bij al een indrukwekkend aanbod met heel wat nieuwigheden. De openingsuren zijn uitgebreid : op zondag van 10.00-19.00 uur en op maandag-dinsdag-woensdag van 11.00-19.00 uur.

Verrassend en inspirerend

Nog 3 maanden te gaan tot de opening van de beurs, maar nu al kan Meat Expo 2018 een hele mooie exposantenlijst voorleggen. Meer dan 200 bedrijven presenteren hun nieuwste producten en concepten. En met ook de exposanten van Broodway, mag u in totaal ruim 330 exposanten verwachten.

Ambitieus programma

Traditiegetrouw zijn er heel wat wedstrijden waardoor het vakmanschap de aandacht krijgt dat ze verdient. Na het succes tijdens de vorige editie wordt de Street of Inspiration opnieuw geprogrammeerd. De Innovation Awards zijn dan weer nieuw en geven een overzicht van de innovaties bij de exposanten.

Meat ExpoEurobeef vakwedstrijden

Het vakmanschap van de slagers komt – voor de 9e keer op Meat Expo – uitgebreid aan bod op de Eurobeef Vakwedstrijden. Zowel gevestigde slagers als leerlingen dingen mee naar de felbegeerde trofeeën : de Gouden, Zilveren en Bronzen Eurobeef, de Gouden Poem en de Junior Cup.

Reageer op dit artikel