nieuws

Inschrijving voor Lekkerste Bal Gehakt geopend

Vaktechniek 227

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de laatste KNS-vakwedstrijd van het jaar: Lekkerste Bal Gehakt van Nederland. Op 4 oktober vindt de eerste ronde plaats waarbij de jury alle inzendingen keurt.

Inschrijving voor Lekkerste Bal Gehakt geopend

De jury bestaat uit tv-kok en juryvoorzitter Sandra Ysbrandy, winnaar van 2017 Marco Jurriëns van Keurslagerij Horst en een SVO-docent.

10 finalisten

Na de eerste keuring op 4 oktober wordt de top 10 van finalisten vastgesteld. Deze finalisten gaan op 25 oktober opnieuw de strijd met elkaar aan. De finale inzending wordt dan nogmaals zorgvuldig door de jury gekeurd waarbij ook de mystery aankoop beoordeeld wordt. De prijsuitreiking vindt plaats op de Slavakto op 6 november.

Inschrijven

Lees de spelregels op de website van de KNS, hier kun je je ook inschrijven voor de wedstrijd.

Reageer op dit artikel