nieuws

Inzendingen Gouden Slagersring zijn van hoge kwaliteit

Vaktechniek 1279

De productkeuring van de inzendingen voor de Gouden Slagersring is in volle gang. De vijfkoppige jury, onder leiding van Paul van Trigt, proeft ruim vijftig kwalitatief hoogstaande producten. Op 11 april wordt tijdens de finaleavond bekendgemaakt wie de Gouden Slagersring om zijn of haar vinger mag schuiven.

Inzendingen Gouden Slagersring zijn van hoge kwaliteit

De jury bestaat dit jaar uit Nathan Burggraaf (winnaar 2017), Dirk Smolders (winnaar categorie Jong Talent 2017) Richard den Otter (vakdocent SVO), Janine van der Geest (slager in Heemstede) en Jacques Rijk (KNS).

Dit jaar zijn er ruim vijftig inzendingen, waarvan 10 producten in de categorie Jong Talent valt. De inzendingen zijn van hoge kwaliteit.

Lees binnenkort op Vleesmagazine wie er zijn genomineerd voor de Gouden Slagersring en in de categorie Jong Talent.

Bekijk ook: Video keuringsdag 2017

Foto's

Reageer op dit artikel