nieuws

Vers Inspiratie Platform vandaag van start

Vaktechniek 1276

Het Vers Informatie Platform (VIP) wordt vandaag 19 maart en morgen georganiseerd in de Expo in Houten. De opzet en insteek is net als voorgaande jaren weer inspireren, proeven, kennis opdoen en elkaar ontmoeten.

Vers Inspiratie Platform vandaag van start

Dit jaar zijn er diverse inspiratiezones, terrassen en pleinen op de beurs te vinden. Het speciale BBQ-terras is deze editie meer uitgebreid, maar nog steeds direct verbonden met binnenruimte van VIP.

VIP-theater

In het VIP-theater is er een interactief programma, waarin ondernemers wordt uitgedaagd om na te denken over een aantal vraagstukken die inhaken op ondernemerschap.  Hiervoor is een speciaal ‘proefcollege’ samengesteld – met als thema ‘Maak de ander beter’. De masterclass wordt begeleid door Loek Peters (bekend als Berry uit Penoza) in samenwerking met Versplatform en The Transcreation Company (TTC).

Op het VIP 2018 vindt gelijktijdig een exclusief Keurslager-programma én de Vispiratiedag (op maandag) plaats. Alle Keurslagers zullen tijdens het VIP een separaat en exclusief programma doorlopen, waarna zij zich vervolgens weer op het VIP met andere versspecialisten zullen voegen.

Ook diverse (vak)activiteiten van de Vispiratiedag zullen op de maandag tijdens het VIP plaatsvinden.

VIP theaterprogramma

  • 15.00 – 22.00 uur: Deuren geopend
  • 17.00 – 17.45 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’
  • 18.30 – 19.15 uur: VIP masterclass ‘Maak de ander beter’ met Loek Peters
  • 19.45 – 20.30 uur: Exclusief Keurslager programma ‘Onderscheid maak je’

Mediapartner

Vleesmagazine is ook dit jaar weer aangesloten als speciale mediapartner voor VIP 2018. Tijdens het VIP doen wij naast berichtgevingen en foto’s op de website, ook via Facebook en Instagram live verslag van het evenement. Daarnaast zal er in het aprilnummer van Vleesmagazine een reportage komen van het VIP 2018.

Foto's

Reageer op dit artikel