nieuws

Vleesmagazine mediapartner van het VIP

Vaktechniek 899

Vleesmagazine is ook dit jaar weer de mediapartner van het Vers Informatie Platform (VIP) 2018. Tijdens het VIP, op 19 en 20 maart in Houten, doet Vleesmagazine verslag van de beurs op de website, Facebook en Twitter. Daarnaast zal er in het aprilnummer van Vleesmagazine een (foto)reportage komen van het VIP 2018.

Vleesmagazine mediapartner van het VIP
Afbeelding: Vers Inspiratie Platform

Op maandag 19 en dinsdag 20 maart 2018 vindt in de Expo Houten de vierde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) plaats. De opzet en insteek is net als voorgaande jaren weer inspireren, proeven, kennis opdoen en elkaar ontmoeten. Ook vindt er dit jaar weer een exclusief programma voor de Keurslagers plaats.

BBQ terras

Dit jaar zijn er weer diverse inspiratiezones, terrassen en pleinen op de beurs te vinden. Het speciale BBQ terras is deze editie meer uitgebreid, maar nog steeds direct verbonden met binnenruimte van VIP. Ook is er weer een afwisselend programma van masterclasses waar ondernemers weer inspiratie, motivatie en kennis kunnen opdoen. Hiervoor zal een interessant programma met aansprekende sprekers worden samengesteld dat volledig gericht is op versondernemers.

Reageer op dit artikel