nieuws

Voorronde International Young Butchers’ Competition van start

Vaktechniek 935

Acht jonge slagers strijden 4 september om een plaats in het Nederlands team die deel gaat nemen aan de International Young Butchers’ Competition op 27 en 28 februari 2018 in Parijs.

Voorronde International Young Butchers’ Competition van start
Archief Vleesmagazine

De wedstrijd bestaat uit vier opdrachten: afzwoerden/uitbenen/verdelen en onderverdelen van een winkelham, verdelen en afvliezen van een technisch deel van de runderstomp, maken en presenteren van grill en barbecuespecialiteiten en een verrassingsopdracht. De jury beoordeelt de uitvoering van deze opdrachten en selecteert daarmee de kandidaten.

Wessel Starink verzekerd van plek

Uit de deelnemers: Robin Molenaar, Niels van Leeuwen, Benjamin van Hoven, Josja Haagsma, Kevin van der Veen, Colin van Luit en Roland Schneider, wordt een kandidaat en reserve-kandidaat geselecteerd. Wessel Starink, reserve-kandidaat 2017 is zeker van een plaats in het Nederlands team 2018.

Reageer op dit artikel