nieuws

Video: Ruiken, kijken en proeven

Vaktechniek 113

De juryleden van de Gouden Slagersring hadden een zware taak. Vijftig kandidaten bonden de strijd aan met 63 producten. Onder de kandidaten bevonden zich tien SVO-leerlingen die deelnemen in de categorie Jong Talent.

Video: Ruiken, kijken en proeven
Foto: Jan Willem Schouten

De jury bestaat uit Ron de Kwant (winnaar 2016), Richard den Otter (vakdocent SVO), Maarten Wolters (Young Butchers), Janine van der Geest (slager in Heemstede), Jacques Rijk (KNS) en de Belgische topslager Luc de Laet. De wedstrijd staat onder leiding van Paul van Trigt, voorzitter van de Broederschap.

Op 16 maart kwam de jury bijeen om alle inzendingen voor de Gouden Slagersring te bekijken, proeven, ruiken en nog eens te proeven. Na een lange dag keuren was de jury het unaniem eens over de winnaar: ‘Een feestelijk, innovatief product!’

Reageer op dit artikel