blog

Goede voornemens

Vaktechniek 78

Nu de feestdagen er weer op zitten, een periode met veel tevreden klanten en mooie producten, is het weer tijd om vooruit te kijken Als eerste wil ik jullie allemaal het beste wensen en spreek ik de hoop uit dat 2018 een mooi jaar voor slagers mag worden, zonder te veel gekkigheid en schandalen.

Goede voornemens

2018 is nu een maand bezig en veel ‘goede voornemens’ zijn alweer doorgeschoven naar een volgend jaar. Maar wat zijn de plannen voor 2018? Wat worden de trends dit jaar? Wat ga je doen voor het barbecueseizoen? Aan welke vakwedstrijden doe je mee? Het zijn toch zaken om de komende maand nog snel over na te denken, want voor je het weet is het jaar voorbij en zit je alweer in de drukke weken voor kerst.

Zo moet er in het voorjaar al een heleboel gebeuren. Momenteel zitten we natuurlijk nog volop in de winterproductie, met onder andere balkenbrij en rookworst. Maar we moeten ook verder vooruit kijken, daar zijn dit mooie maanden voor. We hebben nu tijd voor het plannen van workshops, maken van de barbecuemenu’s en de nieuwe cateringfolders. En het is tijd om al te beginnen met de vakantieplanning voor de vroegboekers en ga zo maar door.

Ook is het belangrijk om de punten van vorig jaar nog even door te kijken. Wat moet er dit jaar anders, wat juist ook niet? Welke dingen gaan we in 2018 verwelkomen en van welke gaan we zo snel mogelijk afscheid nemen?

Allemaal goede voornemens om dit (voor)jaar eens goed over te denken en aan te pakken.

Wat zijn jullie goede voornemens? Ik hoor ze graag.

Reageer op dit artikel